Microsoft har fått lov til å ha det meste av oppmerksomheten helt i begynnelsen av E3. Først gjennom den akrobatiske (men ikke så veldig overbevisende) avsløringen av Kinect – og i går med pressekonferansen som blant annet inneholdt løfter om mye ekslusivt Call of Duty-innhold på Xbox 360 de neste tre årene. Dessuten fikk vi som forventet se en splitter ny konsoll.

I dag, tirsdag, er det Nintendo og Sony sin tur. Først ut er Nintendo klokken 18:00 norsk tid, før Sony går opp på podiet klokken 21:00.

Våre to utsendte fra PressFire vil melde hjem om det de har sett og hørt litt senere. Om du føler for å diskutere mens du ser E3-streamene, kan du for eksempel ta turen inn til Dagbladets spillstudio der det er mulig å komme med gullkorn og kløktig analyse. PressFire skal delta så godt vi makter mens det står på i Los Angeles i kveld.

Her er klokkeslett og noen linker som gir deg E3 rett hjem i stua:

15. juni – Nintendo, klokken  18:00 (norsk tid).
15. juni – Sony, klokken 21:00 (norsk tid).

Både GameSpot, IGN, 1Up og GameTrailers viser pressekonferansene direkte. I tillegg vil Nintendo vise sin E3-presentasjon på sine hjemmesider.

Det har alt blitt varslet at Nintendo for første gang vil vise frem sin nye 3DS-håndholdtkonsoll, og i tillegg venter veldig mange spent på nye opplysninger om det neste Zelda. Sony vil garantert snakke mye om Move-kontrollere og at fremtiden er i 3D. Vi håper selvsagt på noen store overraskelser også!

Følg oss på Twitter om du vil ha E3-nyhetene først!

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

«Beneath A Steel Sky»-oppfølgeren utsatt

Puss, puss, så får du en suss.

Les mer