Microsoft med Call of Duty-eksklusivitet

Microsoft Don Mattrick gav Xbox 360-eiere en gavepakke fra E3.

14. juni 2010 19:57

E3 åpnet med en trailer og live-demonstrasjon fra Treyarch, studioet som står bak det neste Call of Duty. Og grunnen til at nettopp dette spillet fikk æren av å åpne Microsofts pressekonferanse ble etter få minutter temmelig åpenbar:

Microsoft-president Don Mattrick gikk opp på scenen og annonserte at alt av nedlastbart innhold, kart og add-ons til Call of Duty-spill vil få en tidsbestemt Xbox 360-eksklusivitet.

Mattrick sa at disse utvidelsene vil være eksklusive for Microsoft-plattform først, både i 2010, 2011 og 2012, og fulgte opp med det salgsfremmende budskapet «så om du vil ha med deg alt Call of Duty-innhold, så er Xbox 360 plattformen for deg».

E3-pressekonferansen ruller i skrivende stund videre, og Microsoft har selvsikkert utbasunert at de utelukkende vil vise frem 360-eksklusive spill og demoer denne kvelden.

Slik kan du se pressekonferansene fra E3 direkte.

PressFire kommer tilbake med mye mer fra Microsoft-pressekonferansen i løpet av kvelden.


«Call of Duty: Black Ops» slippes til Xbox 360, PlayStation 3 og PC, i tillegg til en egen versjon til Wii, den 9. november.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3