Slik ser du E3-overføringene

Her har du tidspunktene og lenkene om gir deg tilgang til kveldens store Microsoft-pressekonferanse.

14. juni 2010 13:54

Microsoft har allerede tjuvstartet årets E3 gjennom en surrealistisk, akrobatisk seanse som skulle avsløre Kinect – tidligere kjent som Project Natal. Men det er først senere i dag at den offisielle delen av E3 starter med Microsofts regulære E3-brief, klokken 19:30 norsk tid.

Også Electronic Arts holder sin presentasjon i kveld, nærmere bestemt klokken 23:00 norsk tid, mens natteravner bare kan handle inn ekstra kaffe om de vil se Ubisofts E3-presentasjon kl. 02:00 norsk tid. I morgen er det Nintendo og Sonys tur - henholdsvis klokken 18:00 og 21:00.

NB! Se alle tider og direktelinker nederst i saken.

Du kan følge Microsofts E3-brief mandag kveld klokken 19:00 norsk tid på flere måter (takk VG247.com): Gamespot, IGN, Xbox.com, GameTrailers og 1Up har alle live-streamer tilgjengelig.

Om du i tillegg føler for å diskutere nyhetene mens de rulles ut på PC-skjermen din, er du velkommen til å delta til spillsnakk i Dagbladet.no sitt livestudio der også PressFire skal prøve å bidra med mer eller mindre konstruktive kommentarer.

Tirsdag 15. juni vises Sony- og Nintendo-pressekonferansene på de samme stedene som nevnt over. Pluss noen fler. Blant annet har Nintendo avslørt at de skal streame fra sine hjemmesider.

Her er klokkeslettene verdt å merke seg om du vil følge begivenhetene fra E3 direkte:

14. juni – Microsoft, klokken 19:30 (norsk tid). Se linkene litt lengre opp i saken.
14. juni - EA, klokken 23:00 (norsk tid). Se dette hos bl.a. GameSpot.
15. juni - Ubisoft, klokken 02:00 (norsk tid). Se dette hos bl.a. GameSpot.
15. juni – Nintendo, klokken  18:00 (norsk tid). Se dette hos bl.a. GameSpot.
15. juni – Sony, klokken 21:00 (norsk tid). Se dette hos bl.a. GameSpot.

Følg med på PressFire de neste dagene for nyheter, annonseringer, inntrykk og intervjuer fra Los Angeles, der våre to utsendte har rukket å finne seg til rette før det for alvor braker løs.

PS: Her finner du vår Twitter.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3