Project Natal døpes Kinect

Microsoft åpnet årets E3 med akrobater og fokus på sømløs spilling for hele familien.

14. juni 2010 11:03
roject Natal døpes Kinect
LOS ANGELES
Og da var endelig katten ute av sekken – Microsofts nye barn har blitt døpt Kinect. Et navn brygget på et fiffig ordspill av connect (tilkoble eller tilkoblet på norsk), og kinetic som betyr bevegelse.
Foran en nesten fullsatt sal kledd i et slags jungeltema og et imponerende show signert Cirque Du Soleil prøvde Microsoft å overbevise oss om hvordan hele familien skal spille sammen i fremtiden.
Microsoft valgte også å vise fram en rekke spilltitler som ikke har vært avslørt før. 
Selve demonstrasjonen starter med et raftingspill som sogså ser ut til å ha andre moduser enn bare i gummibåten.
En serie med familievennlige sportspill, slik vi kjenner det fra Wii Sports / Resort ble vist frem, samt et treningsprogram med fokus på Yoga, ikke ulikt Wii Fit. 
Også et Star Wars-spill hvor du kan spille jedi-ridder ble demonstrert. Det ble vist hvordan du kan slåss med lyssabel og bruke spesielle krefter. 
Et lettbent bilspill ble også vist frem. Spillet har tegneserieaktig grafikk og minner litt om Mario Kart og den nye yndlingen «ModNation Racers» til PS3. 
Kinect får også sin egen lille kjæledyrssimulator med eksotiske kattedyr, som ikke er helt ulikt Nintendogs eller Eye-Pet.
Microsoft vil også lære oss å danse, for et dansespill hvor du kan lære dansemoves ble vist frem.
Ingen pris eller lanseringsdato ble annonsert, men det vil sannsynligvis bli avslørt på pressekonferansen i morgen.

LOS ANGELES (PressFire.no): Og da var endelig katten ute av sekken – Microsofts nye barn har blitt døpt Kinect. Et navn brygget på et fiffig ordspill av connect (tilkoble eller tilkoblet på norsk), og kinetic som betyr bevegelse.

Foran en nesten fullsatt sal kledd i et slags jungeltema og et imponerende show signert Cirque du Soleil, prøvde Microsoft å overbevise oss om hvordan hele familien skal spille sammen i fremtiden.

Her finner du flere E3 2010-nyheter.
Her er alle spillene som er med på E3.

Det var uten tvil innpakningen som var mest fengende denne gangen. Hele salen var som en surrealistisk fremføring av En midtsommernattsdrøm hvor akrobatiske, alvelignende vesener danset. Presentasjonen var rett og slett imponerende fremført som et sømløst teater hvor mulighetene i Kinect skulle vises frem.

Blogg: Skuffende Kinect-premiere.

RAFTING, TRIM OG DANSING

Microsoft valgte også å vise en rekke spilltitler som ikke har vært avslørt før. 

Selve demonstrasjonen startet med et raftingspill som også ser ut til å ha andre moduser enn den som foregår i gummibåten.

En serie med familievennlige sportspill, slik vi kjenner det fra «Wii Sports» og «Wii Sports Resort», ble også vist frem, samt et treningsprogram med fokus på Yoga, ikke ulikt «Wii Fit». 

Også et Star Wars-spill hvor du kan spille jedi-ridder ble demonstrert. Det ble vist hvordan du kan slåss med lyssabel og bruke spesielle krefter. Vi fikk også se et lettbent bilspill med tegneserieaktig grafikk som minner litt om Mario Kart og den nye yndlingen «ModNation Racers» til PS3. 

Kinect får også sin egen lille kjæledyrssimulator med eksotiske kattedyr, som ikke er helt ulikt Nintendogs eller Eye-Pet. Microsoft vil i tillegg lære oss å danse. Dette var i grove trekk de titlene til Kinect som fikk en del av forestillingen som tjuvstartet årets E3 i Los Angeles.

Ingen pris eller lanseringsdato ble annonsert, men det vil sannsynligvis bli avslørt på pressekonferansen mandag kveld norsk tid. PressFire er selvsagt til stede også da.

Familiehygge i selskap med Kinect:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3