De første «Gears of War 3»-opplysningene

Spillregissøren tok med seg den første traileren til Jimmy Fallons talkshow og lover oss en høydramatisk konklusjon på trilogien til neste år.

13. april 2010 11:17

At Epic Games’ Cliff Bleszinski skulle snakke om «Gears of War 3» på talkshowet til Jimmy Fallon mandag, var ingen stor overraskelse. Like før helgen lekket like greit Microsoft selv hemmeligheten om et tredje spill i denne serien på Xbox LIVE. Samtidig ble en lansering i april neste år forskuttert.

Under besøket hos Jimmy Fallon kunne spillregissøren vise frem den aller første traileren til spillet, en filmsnutt du for øvrig kan se nederst i denne saken.

Les også: «Bulletstorm» - nytt Epic-skytespill.

SLIPPDATOEN ER SPIKRET

At nyheten hadde sprukket bare få dager før han selv skulle annonsere spillet, tok han med et smil. Bleszinski sa at nyheten om et tredje Gears of War antagelig var «the worst kept secret in the video game industry».

I kjølvannet av TV-opptredenen, sendte Microsoft i dag ut en pressemelding med flere opplysninger. Lanseringsdatoen, for eksempel. Den er allerede spikret, og for vår del er den 8. april neste år.

Se også: De første bildene fra «Gears of War 3».


Se hele innslaget med Bleszinski fra Late Night With Jimmy Fallon her.

Bleszinski forteller at vi kan forvente en høydramatisk konklusjon på actionspilltrilogien:

- Om cirka ett år fra i dag vil spillentusiaster i hele verden endelig få hoppe inn i det siste kapitlet i historien om Marcus Fenix og hans kompanjonger i Delta Squad. «Gears of War 3» er uten tvil det største og mest dramatiske kapitlet i trilogien, uttaler han i pressemeldingen.

Den første spilltraileren røper noen hemmeligheter rundt spillet, opplysninger som Bleszinski selv også kommenterte under Fallon-besøket. Blant annet ser vi en blond, kvinnelig soldat. Dessuten viste lekkasjene fra forrige uke å stemme bra.

Der het det at fiendene i neste spill vil være ustyrt med tentakler og by på nye utfordringer. Spillskaperen fortalte at denne nye rasen heter Lambent, monstre som kan mutere under kamp og som garantert vil by på hodebry for Marcus og de andre i Delta Squad.

 

«Gears of War 3» lanseres eksklusivt til Xbox 360 8. april 2011.

Se den første traileren:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3