Her er «Mass Effect 3»

Tar kampene til jorden. Se den første traileren her.

12. desember 2010 14:49

Spekulasjonene om hva BioWare ville annonsere 11. desember, gikk i høygir etter at spillutviklerne slapp en teasertrailer og et bilde for noen uker siden.

Hva var det BioWare ville annonsere? Kunne det være det tredje «Mass Effect»-spillet, eller kanskje en gjenoppliving av deres gamle «Shattered Steel»-serie?

Teaser-traileren inneholdt bare tre sekunder av det som nå viser seg som en bitteliten del av en mye lengre trailer, som altså avslører at det faktisk er «Mass Effect 3» vi kan se frem til.

Den nye traileren bekrefter i tillegg spekulasjonene om at handlingen denne gangen blant annet tas til jorden og London, og at gigantiske roboter og romskip invaderer planeten vår.

Traileren avslører at snikskytteren fra teasertraileren befinner seg på toppen av Big Ben – et av Londons mest kjente landemerker. I bakgrunnen kan man også se «pariserhjulet» fra Picadilly Circus.

Les også: Vår anmeldelse av «Mass Effect 2».

Ifølge rollespillgiganten BioWare, har «Mass Effect»-serien hele tiden vært planlagt som en trilogi, hvor dette da blir den siste delen av historien.

«Mass Effect» var konsolleksklusivt på Xbox 360 når det kom i 2008. Det andre spillet i serien kom til Xbox 360 og PC i januar i år, men det ble tidligere i sommer annonsert at det andre spillet i serien nå også kommer til PlayStation 3 den 28. januar 2011.

EA har bekreftet at «Mass Effect 3» kommer til Xbox 360, PC og PS3 julen 2011.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3