Endelig kommer «Mass Effect 2» til PS3!

Årets gladmelding til PlayStation 3-eiere.

17. august 2010 17:31

I forbindelse med spillmessen GamesCom har EA og Bioware nå annonsert at «Mass Effect 2» kommer til Sonys PlayStation 3. Den svært kritikerroste rollespillserien har til nå hatt en eksklusivitetsavtale med Microsofts Xbox 360. Spillet har også blitt gitt ut til PC, men på konsollfronten har det kun vært tilgjengelig på Xbox 360.

Ifølge pressemeldingen vil PlayStation 3-versjonen inneholde «timevis med bonusinnhold», noe som kanskje kan sees på som plaster på såret for ventetiden.

Etter at «Mass Effect 2» ble sluppet til Xbox 360 og PC tidligere i år, har det blitt sluppet mange, nye nedlastbare pakker med innhold til spillet. Det ser ut som at deler, eller alt, av det nedlastbare innholdet vil følge med i PS3-versjonen.

Les også: Vår anmeldelse av «Mass Effect 2».

EA sier imidlertid ingenting om det første spillet i serien også vil komme til PS3. «Mass Effect 2» er en direkte oppfølger til det første spillet, hvor spillerne kan importere spillfiguren fra det forrige spillet. I tillegg vil enkelte valg du gjorde i det første «Mass Effect» få konsekvenser for handlingen i oppfølgeren.

I science fiction-rollespillet «Mass Effect 2» tar du rollen som kommandør Shepard i et intenst eventyr i verdensrommet. «Mass Effect 3» er under utvikling, et spill som nok vil bli lansert på PlayStation 3 i tillegg til PC og Xbox 360, sett i lys av dagens annonsering fra GamesCom.

Utvikleren BioWare har tidligere sagt at de har flere uannonserte PS3-prosjekter på gang, og at utgivelsen av «Dragon Age: Origins» på PS3 i fjor ga mersmak. Pressemeldingen forteller at PS3-utgaven av «Mass Effect 2»vil bli sluppet i januar 2011.

«Mass Effect 2» ble først sluppet til PC og Xbox 360 den 28. januar 2010.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3