Er dette «Mass Effect 3»?

Se den første smakebiten fra BioWares nye spill.

17. november 2010 14:56

I løpet av dagen offentliggjøres de nominerte til årets Video Game Awards, som Spike TV arrangerer den 11. desember.

Samtidig er det fra programverten Geoff Keighleys Twitter varslet at vi snart vil få servert et par ferske trailere/annonseringer i samme slengen, og mer av den sorten vil dukke opp de neste fire ukene før prisutdelingen går av stabelen.

For å kile oss litt ekstra har Electronic Arts nå offentliggjort det som er det aller første skjermbildet fra dette mystiske, nye BioWare-spillet (hovedbildet som du ser i denne saken).

Dessuten har det blitt sluppet en kort videosmakebit som reklamerer for Video Game Awards og oppsummerer noen av godbitene signert BioWare. Inne i denne videoen ligger det også noen levende bilder fra utviklernes neste, hittil uannonserte spill.

NB! Du ser denne traileren nederst i denne saken.

PressFire møtte nylig BioWare-grunnleggerne Dr. Greg Zeschuk og Dr. Ray Muzyka i London, og på forhånd fikk vi klar beskjed om at de bare kunne snakke om aktuelle, annonserte spill som «Star Wars: The Old Republic» og «Dragon Age 2».

Det vi får inntrykk av – ut i fra den meget sparsommelige mengden med informasjon som er tilgjengelig – er at dette utvilsomt dreier som et skytespill enten lagt til nåtid eller til en nær fremtid, som det jo så fint heter.

Og ettersom BioWare er glade i å blande inn rollespillelementer i sine spill, når de ikke lager reinspikka RPG'er som «Dragon Age», er det nærliggende å spekulere i at vi får en helt ny spillserie som i det minste minner litt om Mass Effect-spillene.

Eller er det «Mass Effect 3» som blir annonsert under VGAs den 11. desember, akkurat i tide til å minne om at «Mass Effect 2» endelig kommer til PlayStation 3 i slutten av januar?


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3