«Heavy Rain»-skaperen innrømmer bløff om sitt neste spill

- «Horizon» var bare lokkemat for å unngå lekkasjer, sier David Cage.

24. oktober 2010 23:18

I sommer begynte det å versere rykter om et nytt spill med arbeidstittelen «Horizon», som «Heavy Rain»-studioet Quantic Dream visstnok jobbet med. I tillegg lekket det også detaljer fra historien. Men alt dette var bare oppspinn, innrømmer nå Quantic Dream-sjefen David Cage – tiltak man iverksatte for å hindre lekkasjer fra skuespillere som fikk kjennskap til det neste spillet fra skaperne av «Heavy Rain».

Les også: Vår anmeldelse av «Heavy Rain».


Les også: Intervju med David Cage

- Det eksisterer ikke et prosjekt kalt «Horizon» i utvikling hos Quantic Dream, sier Cage i et intervju med det offisielle PlayStation-magasinet (via CVG).

- Det er et kodenavn som en av våre partnere brukte under casting, i tillegg til et urelatert manus, for å forhindre lekkasjer fra skuespillere, fortsetter han.

- VI JOBBER MED TO VELDIG ULIKE PROSJEKTER

Etter at historier om «Horizon», sammen med detaljer fra dette fabrikkerte manusskriptet lekket ut, mener Cage at han og teamet hans gjorde riktig i å lage denne dekkhistorien.

- Det virker som det definitivt var en klok beslutning, sier Cage.

I sommer kunne David Cage bekrefte at han jobbet med mer enn ett spillprosjekt – og han lover at han skal fortsette å tøye grenser og utforske, innovere og overraske.

- Vi jobber for tiden med to veldig ulike prosjekter. Ofte, etter et langvarig og utfordrende prosjekt som «Heavy Rain» var, er det vanskelig for et team å bli opprømte over en ny idé igjen. Det er absolutt ikke tilfellet med Quantic Dream for øyeblikket – hvor hele gjengen virker å være entusiastiske over mulighetene som ligger i andre prosjekter.

- Hele teamet og selskapet fortsetter å vokse når det gjelder erfaring, selvtillit og talent, sa Cage i et intervju med Examiner.

Nylig ble «Heavy Rain», det mørke mordmysteriet som først kom ut til PlayStation 3 i februar, relansert til å støtte de nye Move-kontrollerne fra Sony som gir deg en ny måte å spille på til PS3 – en som minner om den du kjenner fra Nintendo Wii, bare med langt mer presisjon, mente vi etter å ha testet Move tidligere i høst.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3