«Heavy Rain»-skaper i gang med neste spill

David Cage leter etter skuespillere til sitt neste prosjekt.

2. juni 2010 11:18

VG247.com skriver nå at hjernen bak det ambisiøse PS3-spillet «Heavy Rain» er i gang med å lete etter skuespillere til sitt neste prosjekt.

Det nye prosjektet har fått navnet «Horizon» og historien skal ifølge David Cage allerede være skrevet ferdig.

Les også: Vårt intervju med David Cage.
Les også: Vår anmeldelse av «Heavy Rain».

FORHOLD I VERDENSROMMET

Ifølge nettstedet skal historien involvere et forhold mellom en mann som er oppvokst under isolerte forhold og en fri kvinne som er nølende til å dra nytte av friheten.

Det nevnes også i saken at det visstnok skal dreie seg om en science fiction-historie.

I et intervju med GTTV i forbindelse med Game Developers Conference i San Francisco har Cage fortalt at hans neste spill blir «veldig annerledes» og at det vil bli «overraskende». Samtidig avslørte han at en avduking av spillet kan komme før vi tror.

Cage har også ved flere anledninger ytret interesse for de nye bevegelsessensitive kontrollerne, og det er sannsynlig at hans neste spill vil involvere PlayStation Move.

Om han denne gangen også vil prøve seg på Xbox 360 og Natal er fremdeles usikkert, men ifølge VG247.com skal Sony være utgiveren for det nye spillet så sannsynligheten er liten.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3