Guitar Hero-utviklerne snakker om Natal

Sjefen for Red Octane snakker ut om hvordan det neste spillet i serien kan komme til å benytte seg av teknologien i Project Natal.

25. november 2009 15:53

Det eksisterer fra før rykter om at både Harmonix, som står bak Rock Band-serien, og Guitar Hero-utviklerne i Neversoft, snuser på teknologien i Natal - og at de kan komme til å inkludere støtte for denne nye spillbevegelsen til Microsoft allerede neste år.

Det er fortsatt for tidlig å si hva vi faktisk får oppleve når «Rock Band 3» og «Guitar Hero 6» kommer i butikkene, men sjefen for Activision-eide Red Octane, Kai Huang, snakker om hva utviklerne i Neversoft for tiden sysler med når det gjelder Natal og kamerateknologien som følger med.

Les også: - «Rock Band 3» vil lære deg å bli en ekte musiker, sier Beatle-sønn.
Les også: Vår anmeldelse av «Guitar Hero 5».

LAG GUITAR HERO-KOPIEN AV DEG SELV MED NATAL

I et intervju med Seattle Times blir Huang spurt om hvordan Project Natal kan implementeres i musikkspillopplevelsen.

Og det virker nesten som om Kai Huang først går fra å ikke ville røpe noe - til å mer eller mindre fortelle oss hvordan «Guitar Hero 6» blir integrert med Natal:

- Vi har ikke kommet med en spesifikk annonsering rundt hva vi gjør med ny teknologi i «Guitar Hero 6» og i fortsettelsen.

- Men ett av områdene vi uforsker er definitivt kamerateknologi – og hva du kan gjøre, som å spore bevegelse og kanskje få karakteren på skjermen til å reagere på bestemte ting som du gjør - eller personifisere de slik at de ser mer ut som deg selv på scenen i stedet for bare å bruke en avatar.

- Det er mange muligheter som teknologi lik den i Natal vil bringe, og vi utforsker definitivt disse, uttaler Huang til Seattle Times.

Les også: Natal-lansering i november 2010 til «gi-bort-pris»

?
Les også: Flere Natal-detaljer i februar.

I går skrev vi om uttalelser fra samme mann, som kom i det samme intervjuet, vedrørende en betalingsmodell som lar deg abonnere og hente de låtene du vil fra Guitar Heros onlinetilbud, samt Huangs begeistring for klassisk, latino- og countrymusikk.

Les mer om alt dette her.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3