Flere Project Natal-detaljer i februar

Microsoft lover avsløringer på Gamesfest-konferanse.

24. november 2009 09:54

Det er spillutviklingsnettstedet develop.com som har fått en bekreftelse fra Microsoft om at de skal avsløre flere detaljer om Project Natal på neste Gamesfest.

Spillutviklingskonferansen Gamesfest avholdes i USA, England og Japan, hvor Microsoft har bekreftet to foredrag på USA-konferansen som vil være «fullstendig dedikert til å vise spillutviklingsdetaljer for Project Natal som aldri har vært vist før».

VIL STIMULERE UTVIKLERE TIL NYTENKNING

Det ene foredraget vil handle om å designe for Natal, mens det andre foredraget vil ta for seg det tekniske aspektet ved kameraet til Natal.

- Ikke bare revolusjonerer Project Natal måten folk spiller spill, men det forandrer også på måten spill blir designet og laget.

- Project Natal designforedraget vil ta for seg innovative idéer for å hjelpe deg til å ta spillet fra kontoret til stua – å lage nye måter å jobbe på, bygge nye demonstrasjonsmåter, finne brukerhensikt og designe bevegelsesmønster for brukergrensesnitt og spill.

- Oppdag hvordan best utnytte Project Natal og hva som gjør det «magisk», skriver Microsoft i en entusiastisk presentasjon av designforedraget sitt.

Den amerikanske utgaven av Gamesfest blir holdt 10. - 11. februar i Washington.

Vi skrev også nylig om at Microsoft har turnert spillstudioer i England, der det visstnok ble avslørt en mulig utsalgspris på rundt 300 kroner og en mulig lansering november 2010. Ryktene sier også at det vil være mer enn 14 spill klare til lansering.

I februar får vi forhåpentligvis flere håndfaste detaljer om Microsofts nye bevegelsessensitive oppfinnelse.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3