Forza-utvikler snuser på Natal

Turn 10 trenger nye ansatte som blant annet skal fokusere på kommende spill til Project Natal.

21. januar 2010 12:39

I og med at Turn 10 er eid av Microsoft, er det ingen bombe at man snuser på fremtidige spill som kan inneholde støtte for Project Natal – Microsofts kommende tilleggsutstyr til Xbox 360 som lar deg spille uten de tradisjonelle håndkontrollerne.

Les også: Microsoft avslørte spillrevolusjon på E3.

I en jobbutlysning averterer Turn 10 etter nye folk. I stillingsbeskrivelsen heter det blant annet at man leter etter en Business Manager som tar utfordringen med å «legge strategier og sikte mot høykvalitetsspillinnhold for våre nestegenerasjonsspill, inkludert Natal-plattformen».

FORZA UTEN STYRING TIL NATAL?

Turn 10 er best kjent for Forza Motorsport-spillene til Xbox 360, nå sist «Forza Motorsport 3» som ble sluppet i fjor høst – en bilsimulator som vi i PressFire kåret til den beste racing-tittelen som kom ut i 2009.

Les også: Vår anmeldelse av «Forza Motorsport 3».
Les også: Intervju med Forza-sjefen.

Dette er bare ett av flere studioer, både de Microsofteide og tredjepartsutviklere, som for tiden jobber med å klekke ut spillidéer til lanseringen av Project Natal senere i 2010.

Microsoft bekreftet under CES i Las Vegas i januar at de peiler seg inn mot en lansering av Natal før julen.

Rare, et annet Microsoft-studio, jobber også med spill som støtter denne teknologien, bekreftet Microsofts Shane Kim etter Natal-annonseringen på E3 sist sommer.

Les også: EAs Peter Moore imponert over ny spillbevegelse.
Les også: Natal i november 2010 til gi-bort-pris?

Om det er et racingspill Turn 10 jobber med, som lar deg kontrollere spillet ved å fekte og veive foran TV’en, eller noe helt annet, får tiden vise.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3