«Fable III» med Natal-støtte

Peter Molyneux er sterkt delaktig i Microsofts Natal-satsning. Derfor kommer det ikke som en overraskelse når han nå har annonsert at hans tredje Fable-spill vil benytte seg av denne teknologien.

22. oktober 2009 11:43

«Fable III» ble annonsert under GamesCom i Köln denne høsten, et spil der Peter Molyneux ønsker å ta serien et stort skritt videre og fullføre sin ambisiøse visjon rundt Fable.

Hans Fable-nyheter var eneste tittel på podiet da Microsoft skulle holde sin pressebrief i Köln i august, og Molyneux snakket inngående om nyhetene vi kan vente oss i spillet som har planlagt release neste år.

Les også: Slik blir «Fable III».
Les også: Flere nyheter fra GamesCom 2009.

INTERAKTIVT ALBION

I går var Molyneux tilbake der han nok trives aller best, i rampelyset, under et BAFTA-event i England.

Her bekreftet han i følge Eurogamer at «Fable III» vil integrere støtte for Natal, Microsofts ambisiøse ekstrautstyr som inkluderer kameraer og mikrofoner og som lar spillerne oppdage nye måter å spille på.

Etter avdukingen av Project Natal på E3 i sommer, der det ble demonstrert hva Natal potensielt kan brukes til, har imidlertid de fleste stilt seg spørrende til hvordan Natal kan fungere i praksis integrert i kommende spill.

Molyneuxs studio Lionhead jobber både med «Fable III» og «Milo and Kate», som er arbeidstittelen for hans interaktive Natal-prosjekt.

Se også: Molyneuxs E3-demonstrasjon av «Milo».
Les også: Slik var Microsofts E3-brief.
Les også: - Project Natal kommer i 2010.

I tillegg til å inkludere støtte for Natal, avslørte Peter Molyneux at «Fable III» vil inneholde en butikk i spillet der man gjennom mikrotransaksjoner kan handle våpen og potensielt kan inneholde muligheter til å handle seg hjelp fra guider, såkalte walkthroughs.

Han understreket imidlertid at siden spillet er et stykke unna lansering, kan flere av disse elementene bli droppet før «Fable III» lanseres en gang i 2010 - eksklusivt til Xbox 360.

Vi vet så langt ikke mye konkret om andre spill som vil inkludere Natal i spillingen, men det Microsoft-eide studioet Rare har sagt at de jobber med teknologien.

I tillegg har EA Sports-sjef Peter Moore antydet at hans folk er gira på å rulle ut versjoner av sportsspillene til selskapet både til Sonys Motion Controller og Natal. Moore bekreftet tidligere i høst at utsettelsen av «Grand Slam Tennis» til Xbox 360 og PS3 var motivert av at de ønsker å vente på at Sony Motion Controller og Natal kommer på markedet.

Se den første teaser-traileren fra «Fable III»:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3