«Grand Slam Tennis» med en taktisk time-out?

Den offisielle årsaken til at EA utsatte «Grand Slam Tennis» til PlayStation 3 og Xbox 360, var at teamet som jobbet med spillet hadde fått andre oppgaver. Peter Moore, EA Sports-sjef, forteller nå at hovedgrunnen er Xbox 360s Natal og Sony Motion Control

15. september 2009 23:55

Tidligere i sommer ventet vi spent på nyheter rundt «Grand Slam Tennis» til Xbox 360 og PlayStation 3.

Dette var like etter at EA hadde fått ut Wii-versjonen av spillet i tide til lanseringen av Wii MotionPlus, ekstrautstyret til Nintendo Wii som gir deg langt bedre følsomhet i det du foretar deg foran TV’en.

Men i stedet kom nyheter fra offisielt hold om utsettelse av dette spillet på ubestemt tid.

Les også: EAs Peter Moore hyller ny spillbevegelse.
Les også: Vår anmeldelse av
«Grand Slam Tennis»

(Wii).

I følge VG247 vurderer EA Sports nå fremskrittene til Microsofts Project Natal og Sonys Motion Controller nøye, og planlegger å slippe tennisspillet når disse oppfinnelsene er lanseringsklare.

EA vil med andre ord lage en tennisopplevelse med innebygd kamera på konsollene og potensiale for storstilt sosial spilling.

EA FØLGER NATAL OG SONY MOTION CONTROLLER TETT

Fellesnevneren er at disse to oppfinnelsene følger videre i fotsporene til Nintendo Wii, og tillater deg å spille uten en tradisjonell håndkontroller.

Moore mener utgivelsen av «Grand Slam Tennis» til Wii har vist vei.

Han sier rett ut at etter utgivelsen av spillet til Nintendo-plattformen i sommer, så ødela det spillbarheten å skulle gå tilbake til vanlige kontroller.

Les også: - Project Natal kommer i 2010.


Les også: - Sonys Motion Controller til våren.

Den offisielle grunnen til at EA valgte å skrinlegge planene om å gi ut «Grand Slam Tennis» til Xbox 360 og PS3 i år, var at teamet bak var opptatte med å jobbe med «EA Sports Active»-oppfølgeren.

Dette er en tittel til Wii som tar tempen på treningsfeberen som fulgte i kjølvannet av utgivelsen av bestselgeren «Wii Fit».

- Det er to ting. «Active» er en så sterk plattform at vi ønsker å tilføre ytterligere ressurser for å dra utbytte av den og samle mer, som kommer ut på et senere tidspunkt.

- For det andre; vi har besluttet å vente på at Natal og Sony Motion Controller kommer ut, sier Peter Moore i følge VG247, på spørsmål om hvorfor EA utsatte tennisspillet sitt til PS3 og Xbox 360.

Både Project Natal og Sonys bevegelsesfølsomme «tryllestav», som først ble demonstrert på E3 i sommer, er ventet til neste år.

Se demonstrasjonen av Microsofts Project Natal fra E3 i Los Angeles denne sommeren:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3