«Fable III» brettes ut neste måned

Det tredje Fable-spillet vil bli behørlig presentert under X10-arrangementet i San Fransisco 11. februar. Forvent en fersk trailer og masse ny info.

27. januar 2010 07:22

«Fable III» ble først annonsert under GamesCom i fjor høst, og blir et spill som på mange måter sikter høyere enn før i Fable-serien.

Spillet etterlater deg makten til å bestemme skjebnene til dine undersåtter som den ultimate despoten – eventuelt en populær folkekonge. Det blir opp til deg, gjennom valgene du tar underveis i spillet.

I tillegg har Lionhead-direktør Peter Molyneux alle fingrene sine i Microsofts prestisjefulle Natal-spillutvikling, og han har allerede bekreftet støtte for denne nye, bevegelsesfølsomme og kontrollerfrie bevegelsen i nettopp «Fable III».

- FØLG MED 11. FEBRUAR

For et par uker siden forskutterte studioet at de forbereder seg på å vise mer av «Fable III» i nærmeste fremtid.

Nå er det bestemt hvor og når det skjer. På Lionheads Facebook-side skriver utviklerne nemlig:

- Vi hintet om dette for noen uker siden men i dag er det offisielt.

- Et stort Xbox-arrangement kalt X10 vil finne sted i San Fransisco neste måned som vil presentere alle kommende Xbox-spill.

- Lionhead er selvsagt spente på å vise det siste fra «Fable III», men vi ser også frem til alle andre spill og annonseringer fra dette eventet. Så kryss av i kalenderen: 11. februar i San Fransisco og på nettet, X10!, heter det i Facebook-meldingen fra utviklerne.

Forvent nyheter rundt hintet Molyneux kom med under GamesCom vedrørende mikrotransaksjoner i selve spillet, om Natal-støtten og garantert store ord og vendinger om potensialet han setter deg som spiller i når du trer inn i «Fable III» en gang senere i 2010. Peter Molyneux er nemlig ikke kjent for å være en beskjeden mann når det gjelder hans spillprosjekter.

Les også: Vår anmeldelse av «Fable II».
Les også: Vår anmeldelse av «Fable II»-utvidelsen «Knothole Island».


Les også: Vår anmeldelse av «Fable II»-utvidelsen «See The Future».

X10 blir forøvrig det første Microsoft-stuntet av denne arten siden 2006, da man slo på stortromma i Barcelona. Dette blir interessant nok andre gang Ubisofts «Splinter Cell: Conviction» blir vist under X-eventet til Microsoft. Forrige gang var nettopp i Barcelona i 2006...

Ubisoft gikk som kjent tidligere denne måneden ut og varslet ytterligere utsettelser. Nå er det nye Splinter Cell ventet en gang etter 1. april - og det er forhåpentligvis ingen aprilsnarr.

«Fable III» kommer ut i løpet av høsten, eksklusivt til Xbox 360.

Se den første traileren fra GamesCom 2009, da spillet først ble annonsert:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3