En forsmak på PlayStation Move

En 30 minutter lang video demonstrerer Sonys nye spillkontrollere like før E3 starter i Los Angeles.

13. juni 2010 16:03

Når Jack Tretton, Sony USAs PlayStation-sjef, går opp på E3-podiet 15. juni for å misjonere spilljournalistene som befinner seg i Los Angeles, vil PlayStation Move bli viktig. Move og 3D-spilling vil garantert være noe av hovedfokuset i Sonys E3-strategi. Denne uken rullet Sony ut en oppdatering som gjør det mulig å nyte 3D-spilling på PlayStation 3.

I tillegg håper vi selvsagt på mange overraskende spillannonseringer og nye smakebiter fra prestisjefulle PS3-spill som «Gran Turismo 5», Team ICOs «The Last Guardian» og Rockstar Games PS3-eksklusive «Agent», som ble annonsert på E3 i fjor sommer.

Her finner du flere E3 2010-nyheter.

De nye Move-kontrollerne blir Sonys forsøk på å kapre markedsandeler fra Nintendo, for selskapet sa temmelig direkte at PlayStation 3 med Move blir det neste naturlige steget opp for de som allerede har en Nintendo Wii-konsoll.

Disse uttalelsene kom under GDC-messen i San Francisco tidligere i år, som også ga oss den første håndfaste informasjonen om Move. Selv om Sony før E3 2010 ikke har sagt noe mer konkret enn at Move skal ut i butikkene før jul, er det andre som mener at vi kan fekte og veive uten tradisjonelle håndkontrollere allerede denne sommeren.

Bare timer før E3 2010 starter med Microsofts pressekonferanse, med fokus på en annen bevegelsessensitiv nyhet (Project Natal), har en 30 minutter lang Move-video havnet på nett.

Dette er en filmsnutt som demonstrerer PS3-kontrollerne med noen av de nye spillene – og er du i tillegg en kløpper i tysk får du enda mer utbytte av den halvtimes lange filmen. Fokuset på spillene som de tyske spilljournalistene tester er på de sosiale minispillene. Flere av dem er muligens aktuelle i en samling lik «Wii Sports».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3