3D-spillingen starter nå!

PlayStation 3 er oppdatert.

10. juni 2010 00:18

Har du allerede dekorert stua med en flunkende ny TV eller projektor med 3D-muligheter og eier en PlayStation 3, er dette dagen du har ventet på.

I dag, torsdag 10. juni, slipper nemlig Sony maskinvareoppdateringen til PS3 som åpner for 3D i spill.

Etter at den nye 3D-teknologien ble en vinner på kinolerretet med filmer som «Avatar» og «Alice in Wonderland», har Sony tydelig signalisert at de vil satse på å bringe en lignende opplevelse hjemme i stua.

ER DU KLAR FOR 3D-SPILL?

Sony blir dermed først ut med å tilby spill med den nye 3D-teknologien, men også Microsoft har bekreftet at de jobber sammen med LG om å tilby 3D-opplevelser på Xbox 360 i fremtiden.

Nintendo har allerede annonsert at de kommer med en håndholdt spillkonsoll kalt Nintendo 3DS som vil bli fullstendig avduket på E3 i Los Angeles 15. juni.

Men i motsetning til den 3D-teknologien som Sony tar i bruk på PS3 - hvor du i tillegg til å ha en 3D-kompatibel TV eller projektor også må bruke spesielle briller - er det ikke nødvendig med briller på Nintendo sin håndholdte maskin.

Samtidig med maskinvareoppdateringen vil Sony oppdatere fire spill på PlayStation Network slik at de får støtte for 3D.

I første omgang er det «WipEout HD», «Pain», «Super Stardust HD» og en demo av «MotorStorm 3D Pacific Rift» som blir tilgjengelig.

Les også: Anmeldelse av «WipEout HD».

De som allerede eier spillene vil kunne laste ned en gratis oppdatering for å få dem i 3D. De tre førstnevnte spillene blir også tilgjengelig i en egen 3D-pakke.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3