EA bekrefter «Tiger 11»

EA vil fortsette å gi ut sitt årlige golfspill på konsoll, selv om hovedpersonen selv har ferie på ubestemt tid.

22. januar 2010 13:33

I forbindelse med at Electronic Arts nylig fyrte opp en åpen betatest av sitt Tiger-onlinespill for PC, kommer også bekreftelsen om at et nytt golfspill slippes på konsoll i sommer.

EA har rett og slett ikke tid og råd til å ta en lang ferie, som hovedpersonen, virker det som.

«Tiger Woods PGA Tour 11» vil bli lansert i juni og kommer ut til Xbox 360, Wii og PlayStation 3, bekrefter EA.

Les også: «Tiger Woods PGA Tour Online» i rute tross skandalen.

- TIGER SOLGTE BEDRE I ÅR

Denne avgjørelsen har neppe vært den enkleste å ta for utgiveren.

I forrige uke fikk Kotaku innsendt et tips fra en leser som hadde snublet over en spørreundersøkelse EA hadde fått initiert.

I denne spørreundersøkelsen ble potensielle Tiger Woods-spillkunder blant annet spurt hvorvidt utroskapsskandalen ville påvirke deres syn på fremtidige spill i serien.

Man spurte også om sexskandalen med Tiger i hovedrollen hadde endret folks oppfatning av EA Sports.

Spørreundersøkelsen ble fyrt opp etter at EA offisielt gikk ut og støttet golfesset, samtidig med at andre, store sponsorer som AT&T og Accenture trakk seg fra videre samarbeid.

Les også: Vår anmeldelse av «Tiger Woods PGA Tour 10».
Les også: Vår anmeldelse av «Tiger Woods PGA Tour 10» (Wii).

Denne uken kunne EA Sports' Peter Moore fortelle Gamespot at julesalget av Tiger Woods-spill ikke ble påvirket av det som skjedde på senhøsten 2009, da Tiger ble tatt med buksa nede etter den litt merkelige bilulykken ved sitt eget hjem.

- Vi har ikke sett noen effekt. Vi så på desember og året sett under ett. Situasjonen med Tiger skjedde uheldigvis iløpet av Thanksgiving-helgen like før julesalgsperioden, men det var ingen fall i salg som vi kunne registrere. Sett undet ett solgte denne serien bedre i 2009 enn i 2008, forteller Peter Moore.

Før det blir sommer og man kan spille et nytt Tiger Woods-spill på konsoll, er det mulig å varme opp med PC-onlinespillet som nå altså kan betatestes gratis.

Klikk deg inn på denne siden for å teste spillet gratis. NB! Du må logge deg inn med en brukerkonto på EA-sidene, noe som er gratis.

Spillet kan nytes i en hvilken som helst nettleser og inneholder flere elementer kjent fra rollespillsjangeren: Du bygger opp en karriere, tjener penger og ferdigheter, og kan interagere med andre spillere som befinner seg på samme bane.


«Tiger Woods PGA Tour Online» slippes til PC og Mac. Betaen, som er gratis, kommer til å vare minst et par måneder før EA begynner å ta seg betalt for spillet.

Se video fra spillet:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3