«Dead Space 3» og nytt «Need for Speed» på vei

Ryktene peker mot «Need for Speed: Most Wanted 2».

8. mai 2012 09:38

(PressFire.no): Under en finanskonferanse i går kveld annonserte EA at de jobber med både «Dead Space 3» og et nytt «Need for Speed». Det skriver Eurogamer.

Begge spillene kommer i løpet av EAs inneværende finansår, som utløper 31. mars 2013.

De to prosjektene har vært omtalt i indirekte ordelag en stund. I går skrev vi om en sør-afrikansk nettbutikk som allerede tar imot forhåndsbestillinger av «Need for Speed: Most Wanted 2».

De heteste tipsene går på utvikling skjer hos det  kritikerroste studioet Criterion Games, som sist stod bak både «Need for Speed: Hot Pursuit» og «Burnout: CRASH». 

I tillegg skal EA-toppen Peter Moore ha uttalt at vi kan se frem til «nye versjoner av PopCap-spill som Bejeweled og Plants vs Zombies i tiden som kommer».

Ikke veldig hemmelig

«Dead Space 3» har vært desto mer meislet. I tillegg til at slutten på det andre spillet i serien legger noen veldig tydelige føringer for at det får en oppfølger, har det vært flere lekkasjer.

I fjor snappet et israelsk TV-team på besøk hos Visceral Games opp en plakat som bar navnet til det foreløpig uannonserte spillet.

Den samme sør-afrikanske nettbutikken som frister med «Need for Speed: Most Wanted 2» har også tatt mot bestillinger av «Dead Space 3» i over ett år.

Allerede for to år siden kom de første infodryppene. Da gikk det snakk om at EA hadde lyst til å gjenoppfinne skrekkserien som både et flyspill og et renspikka skytespill. Satt til en isplanet.

Det er grunn til å tro at de to prosjektene offisielt avdukes på årets E3-messe, som avholdes i Los Angeles mellom 5. og 7. juni i år. Der stiller vi selvsagt mannssterke. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3