«Batman: Arkham City» med 40 timer spilletid

Skreddersy opplevelsen med fleksible oppdrag.

18. mai 2011 15:41

Med «Batman: Arkham Asylum» tok Rocksteady Studios en spillverden med storm og rakk å bli en PressFire-favoritt. Mange spillmedier kåret det til og med til 2010s beste, og det samme år som «Uncharted 2: Among Thieves» herjet.

Det gjør at forventningene til oppfølgeren er i taket. Vi fikk se spillet i San Francisco tidligere i år, og kan forsikre alle om at spillet er på god vei.

Studioet utsatte oppfølgeren, og valgte å heller vente til 21. oktober 2011.

Tiden har de brukt godt, kan det virke som. I et intervju med The Guardian forteller spillets regissør, Sefton Hill, at hovedhistorien vil ta 25 timer å fullføre. I tillegg vil spillet ha sideoppdrag som klokker inn på rundt 15 timer.

- Sideoppdragene i «Batman: Arkham City» er gode eksempler på dette. Vi har rundt 15 timer med historie som er ved siden av hovedhistorien. Det er helt opp til spilleren å bestemme når og hvordan han vil takle dette – det finnes ikke rett eller galt tidspunkt. Det finnes ikke et annet medie som kan tilby den type fleksibel underholdning hvor seeren kan skreddersy opplevelsen som de vil.

Videre forteller Hill at det derfor er lettere å sammenligne opplevelsen med tv-serier kontra film – fordi tv-episodene kan ha sidehistorier som knyttes til en hovedhistorie.

Fra før vet vi at både The Joker, Catwoman, Mr. Freeze, Two-Face og Hugo Strange befinner seg på den fargerike rollelisten til spillet.

«Batman: Arkham City» utvikles til PC, Xbox 360 og PS3 og slippes 21. oktober.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3