«Batman»-oppfølger har fått navn

Og Catwoman er bekreftet!

5. august 2010 16:42

Warner Bros. Interactive Entertainment har nå endelig bestemt seg for navn på oppfølgeren til kritikerfavoritten og det prisbelønnede  «Batman: Arkham Asylum», som kom i 2009.

Da det først ble kjent at spillet ville få en oppfølger, gikk det naturligvis under arbeidstittelen «Batman: Arkham Asylum 2». Tidligere i sommer viste det seg at Warner Bros. og Rocksteady hadde registrert 15 forskjellige domener til spillets fremtidige nettside. Blant disse potensielle titlene finner vi det som til slutt blir det offisielle navnet:

I en pressemelding annonseres det nå at navnet blir «Batman: Arkham City», noe som underbygger handlingen. For historien i det første spillet foregikk på mentalsykehuset Arkham Asylum, mens det allerede i annonseringstraileren ble klart at handlingen i oppfølgeren vil foregå utenfor sykehusmurene, altså i byen Gotham City.

CATWOMAN BEKREFTET

I pressemeldingen heter det at «Batman: Arkham City» vil «bygge videre på den intense atmosfæren fra «Batman: Arkham Asylum»» og at den kaotiske bydelen er «hjemmet til byens gangstere og sinnssyke, kriminelle mesterhjerner».

Det loves også nye spillelementer som vil levere «den ultimate opplevelsen som den mørke ridderen».

Det nye nummeret av spillmagasinet Gameinformer har også kledd hele forsiden og baksiden med «Batman: Arkham City», og der kommer det frem at Catwoman vil krydre handlingen i det nye spillet. Hvilken rolle hun har i spillet er ennå ikke annonsert.

Ifølge stemmeskuespiller Kevin Conroy, som låner stemmen sin til flaggermusmannen, blir det nye spillet bekmørkt.

- Det blir virkelig, virkelig mørkt og involverer mange skurker, skal han ifølge IGN ha sagt under Chicago Comics & Entertainment Expo tidligere i år.

Conroy skal også ha avslørt at skurken Two Face kommer til å være med i spillet, mens leagueofcomicgeeks.com har skrevet at både Mr Freeze og Talia al Ghul også vil dukke opp. I tillegg har det blitt spekulert i om Robin vil være med i det nye spillet og at det kan bety at det vil komme samarbeidsmodus for flere spillere.

«Batman: Arkham City» utvikles til Xbox 360, PS3 og PC, og skal slippes høsten 2011.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3