Robin i «Arkham Asylum 2»?

Blir den dynamiske duoen gjenforent i «Batman: Arkham Asylum 2»?

9. mars 2010 11:32

Rocksteady Studios, utviklerne bak et av fjorårets spillhøydepunkt «Batman: Arkham Asylum», jobber for tiden med en oppfølger som først ble annonsert før jul.

Til «Batman: Arkham Asylum 2», som er arbeidstittelen, kan Batman få en håndsrekning fra sin makker Robin, i hvert fall om vi skal feste lit til Internet Movie Database som har ført opp stemmeskuespilleren som skal bringe liv til Robin i spillet.

Les også: Vår anmeldelse av «Batman: Arkham Asylum».
Les også: Kappekledd vinner av PressFires spillkåring 2009.

CO-OP I OPPFØLGEREN?

Vincent Martella, som også portretterer Robin i animasjonsserien «Batman: Under the Red Hood», skal være i gang med å stemmelegge karakterer til Rocksteadys neste Batman-spill, ifølge IMDb.

Kotaku har spurt representanter for Warner Bros., som nylig kjøpte det britiske spillstudioet, om dette stemmer.

Det offisielle svaret er akkurat like tåkelagt som man kunne ha fryktet:

- Med det vi vet, medfører ikke det du spør om riktighet. Vi diskuterer ikke detaljer vedrørende oppfølgeren enda.

IMDb har i tillegg listet opp skuespiller Bruce Greenwood på rollelisten til oppfølgeren, der Greenwood skal stemmelegge Two-Face. Mindre overraskende er det at Mark Hamill gjør reprise som Jokeren og at Tom Kane skal gi liv til Commissioner Gordon.

Hvis Robin blir med i «Batman: Arkham Asylum 2», kan dette åpne opp for en samarbeidsmodus i oppfølgerspillet, noe mange har fått stjerner i øynene ved å tenke på. Dette er også en mulighet som spillets regissør Sefton Hill selv har tenkt på, innrømmet han under en spørsmål-svar-seanse med Eurogamer i fjor sommer.

Hill sa da at han personlig elsket Robin, men la til at tidslinjen i det første spillet ikke passet for å inkludere Batmans sidekick.

- Mange mennesker som ikke leser tegneseriene vet ikke hvor kul Robin kan være, sa han til Eurogamer før lanseringen av det første spillet.

«Batman: Arkham Asylum 2» er for tiden under produksjon, men så langt har ikke Rocksteady eller Warner snakket om en lanseringsdato eller sagt noe om hvilke plattformer spillet utvikles til.

Den første fristetraileren som først ble vist under Spike TVs Video Game Awards 2009:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3