Batman-oppfølger annonsert

Jokeren vil ha hevn.

13. desember 2009 21:17

At «Batman: Arkham Asylum» gjorde det bra på salgslistene og fikk noen riktig så rosende anmeldelser etter lansering, gjorde nok beslutningen om å lage en oppfølger enkel. Rocksteady leverte et av tidenes beste spill basert på en tegneserie i sommer.

Les også: Vår anmeldelse av «Batman: Arkham Asylum».

Rocksteady annonserte natt til søndag norsk tid en oppfølger til årets storspill under Spike TV Video Game Awards.

KAOTISK GOTHAM

Det antydes gjennom traileren som ble vist under prisutdelingen at handlingen blir flyttet fra Arkham-fengselet og ut i Gothams gater.

Traileren, som du ser nederst i saken, formidler stemningen av anarki og kaos, og mer enn antyder at Jokeren ikke har tenkt å pensjonere seg med det første, selv om helsa ikke virker å være helt tipp-topp…

- Vi er strålende fornøyde med å kunne bygge en global spillserie fra Batman: Arkham Asylum, som får en utrolig respons fra spillere og Batman-fans verden rundt, sier Martin Tremblay i Warner Bros. Interactive Entertainment i pressemeldingen.

- Rocksteady har tatt Batman til et nytt nivå i videospillsammenheng og vi er forpliktet til å levere en oppfølger som fansen vil elske, fortsetter Tremblay.

Den offisielle tittelen på dette spillet er enda ikke offentliggjort. Det er kanskje duket for en ny undertittel, i og med at handlingen mest sannsynlig vil fokusere på andre miljøer enn Arkham-fengselet - og at den offisielle hjemmesiden til spillet er Arkhamhasmoved.

Les også: Green Day: Rock Band annonsert.
Les også: Spike TV VGA med en rekke trailergodbiter.

Så langt har det ikke blitt annonsert lanseringstidspunkt for oppfølgeren eller blitt gitt informasjon om hvilke plattformer spillet skal ut til.

- Det å få muligheten til å lage Batman: Arkham Asylum og se suksessen i etterkant, har vært som en drøm for utviklerne, uttaler Sefton Hill hos Rocksteady.

- Vi er beæret over muligheten til å lage det neste kapitlet i denne fengslende historien og lover å levere et nytt spill verdig The Dark Knight.


Se den første traileren:

XBox 360 | Playstation 3 | Nintendo Wii
Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3