Storspill med trailerpremiere

Denne helgen fikk vi de første bildene fra blant annet «Medal of Honor», «Prince of Persia» og «Halo: Reach», pluss et par overraskende annonseringer.

13. desember 2009 22:48

Spike TV Video Game Awards som gikk av stabelen denne helgen holdt forhåndsløftene og ga verden de første levende bildene fra en rekke storspill. Under ser du noen av trailerne som debuterte under prisutdelingen.

Fra før visste vi at spill som «Prince of Persia: The Forgotten Sands», som ble annonsert for bare noen dager siden, kom til å bli presentert med en trailer. Det samme med EAs «Medal of Honor», krigsspillet som er ventet til neste år og som har tatt mål av seg med å ta opp konkurransen med «Call of Duty: Modern Warfare 2». Vi blir forespeilet en autentisk opplevelse, som var ordene EA brukte i pressemeldingen, når spillet slippes en gang til neste år.

Men det var også duket for noen store overraskelser blant trailerne som ble presentert, blant dem nyheten om en oppfølger til årets eminente «Batman: Arkham Asylum», «Star Wars: The Force Unleashed II» og et «Green Day: Rock Band».

Se også: Den første traileren fra «Green Day: Rock Band».
Se også: Den første traileren fra «Batman: Arkham Asylum 2».

HALO: REACH


Slippes: Høsten 2010

Spillet som ble annonsert under sommerens E3 er en forhistorie til det aller første Halo-spillet.
Spilljournalist Geoff Keighley snakket om denne traileren nylig, som han da hadde fått en sniktitt på. Keighley mente at «Reach» kommer til å bli det største spillet i 2010 basert på det han hadde sett.

Traileren inneholder ikke gameplay-bilder men vi får en titt på planeten Reach. Grafikken er ikke tuklet med i traileren og fremstår slik den vil bli i spillet, lover utviklerne i Bungie.

Dette sitatet sier det meste om stilen i traileren og dialogen som er med: Spartans never die, George. They're just missing in action.

Er dette 2010s store tittel? Døm selv:

XBox 360 | Playstation 3 | Nintendo Wii

STAR WARS: THE FORCE UNLEASHED II


Slippes: 2010.

Så over til en av overraskelsene. «Star Wars: The Force Unleashed II» er på trappene, til tross for at det første spillet ikke ble en kritikerhit. Darth Vaders læregutt, som vi stiftet nærmere bekjentskap med i det første spillet fra 2008, er tilbake.

Vi ser han kledd i en kappe på vei inn på en arena av Romerske proposjoner og en kamp mot noen mannevonde monstre, uten at traileren røper noe om handlingen vi får servert i spillet. Selveste Samuel L. Jackson entret scenen for å introdusere denne traileren under prisutdelingen.

Traileren åpner og rundes av med noen visdomsord fra Yoda, i samspill med en alltid like astmatisk Darth Vader.

XBox 360 | Playstation 3 | Nintendo Wii

MEDAL OF HONOR


Slippes: 2010.

«Medal of Honor» blir EAs forsøk på å ta markedsandeler fra Infinity Wards suksess med moderne krigføring gjennom deres to siste Call of Duty-spill.

Handlingen blir flyttet frem til nåtid og relevante konflikter som preger dagens nyhetsbilde, og det var derfor knyttet spenning til de første bildene fra spillet etter annonseringen overraskende kom i forrige uke.

Se traileren:

XBox 360 | Playstation 3 | Nintendo Wii

PRINCE OF PERSIA: THE FORGOTTEN SANDS


Slippes: Mai 2010.

Samtidig med at Jake Gyllenhaal skal friste publikum til kinoer, dukker det opp et nytt Prince of Persia-spill. Ubisoft hadde også peilet seg ut Spike TV-utdelingen for premieren av sin første trailer.

Det mest spennende på forhånd var å få svar på hvilken stil man hadde valgt til dette spillet, basert på at forårets PoP-spill fremsto i ny, fargesterk drakt - inspirert av Ubisofts Assassin's Creed-spill når det gjelder bevegelser og opplevelser noen meter over bakken.

Det ser ut som man peiler seg inn på noen raske kroner i forbindelse med kinofilmen. Men la oss håpe at spillet blir bra!

Se traileren:

XBox 360 | Playstation 3 | Nintendo Wii

UFC 2010: UNDISPUTED


Slippes: 25. mai.

Nå som også EA har kastet blikket på MMA-sporten, får UFC mest sannsynlig en verdig konkurrent neste år.

Traileren til det nye spillet ble vist for første gang denne helgen, og selv om størstedelen av videosnutten ikke gir oss mange bilder fra selve, spillet kommer THQ i det minste med en håndfast lanseringsdato.

Et slipp i mai kan kanskje antyde at THQ vil prøve å komme «EA Sports MMA» i forkjøpet?

Se traileren:

XBox 360 | Playstation 3 | Nintendo Wii
Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3