Møt Hugo Strange

Flere skurker bekreftet til «Batman: Arkham City».

12. desember 2010 19:02

I forbindelse med Spike TVs Video Game Awards, har det britiske utviklerstudioet Rocksteady sluppet en ny trailer til «Batman: Arkham City».

Spillet er oppfølgeren til PressFirefavoritten «Batman: Arkham Asylum» fra 2009, og har siden annonseringen ved fjorårets VGA-show blitt fulgt opp av en rekke kunngjøringer. Blant annet vil handlingen nå ta plass i et innhegnet slumområde i Gotham City og fortsette historien til fangevokteren Quincy Sharp fra det første spillet – nå i rollen som borgemester.

I denne nye traileren, som du ser nederst i saken, avslører utviklerne at den sosiopatiske vitenskapsmannen Hugo Strange også vil ha en finger med i spillet.

I henhold til tegneserieuniverset, er Strange en av Batmans første betydelige motstandere og sitter ifølge traileren på urovekkende informasjon om hans virkelige identitet.

Professor Strange slår seg dermed sammen med Catwoman, Mr. Freeze og Two-Face på listen over nye kjeltringer som Batman må ta oppgjør med, i tillegg til sin ordinære liste av psykopater, fugleskremsler og jokere.

«Batman: Arkham City» lanseres høsten 2011, til PlayStation 3, PC og Xbox 360.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3