Assassin’s Creed i Roma

Ubisoft-sjefen røper flere detaljer fra den episodiske oppfølgeren til «Assassin’s Creed II».

10. februar 2010 09:56

Den største overraskelsen fra Ubisofts finansrapportering i januar, var utvilsomt nyheten om en eller flere episodiske oppfølgere til fjorårets glimrende «Assassin’s Creed II». Og at denne ekspensjonen vil åpne opp for online flerspiller.

Det er nok en gang skoene til Ezio Auditore du skal fylle, og handlingen fortsetter der «Assassin’s Creed II» slapp. Vi vet nå også hvor det hele vil foregå.

- Denne gang vil han slå til mot hjertet til Tempelordenen i Roma, fortalte Ubi-sjef Yves Guillemot i følge GameSpot.

- I tillegg til dette nye eventyret, vil spillere få muligheten til å utfordre venner i en veldig innovativ assassination-flerspillerdel, fortsatte Guillemot som samtidig kunne offentliggjøre at oppfølgeren har solgt 8 millioner eksemplarer på verdensbasis siden lanseringen i november.

Før det episodiske innholdet rulles ut, har Ubisoft lagd nedlastbare utvidelser til «Assassin's Creed II», der den første ble sluppet for kort tid siden. I følge vår anmelder bør du tenke deg godt om før du handler «The Battle of Forli» selv om prislappen ikke er avskrekkende.

Les også: Slik blir «Assassin's Creed II»-utvidelsene.

Den andre av de to annonserte utvidelsene, «Bonfire of Vanities», lanseres til PS3 og Xbox 360 25. februar, omtrent samtidig som PC-eiere endelig kan få kloa i «Assassin's Creed II». PC-versjonen inkluderer forøvrig begge disse utvidelsene.

Den episodiske fortsettelsen har enda ikke fått en lanseringsdato eller pris, men skal etter planene være ferdig før våren 2011.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3