- «Arkham Asylum 2» blir bekmørkt

Oppfølgeren til spill-suksessen «Batman: Arkham Asylum» blir minst like mørk som forgjengeren, lover en av skuespillerne.

20. april 2010 09:15

Rocksteady overrasket stort da de lanserte «Batman: Arkham Asylum» i fjor, et spill som senere tok med seg flere prestisjefulle utmerkelser når 2009 skulle summeres opp.

Blant annet kåret PressFire-redaksjonen dette spillet som vår favoritt fra fjoråret, og britenes BAFTA-utdeling gjorde det samme for ikke så mange ukene siden.

Les også: Vår anmeldelse av «Batman: Arkham Asylum».

RØPER FLERE SKURKER

Nå er arbeidet med en oppfølger i full sving, og de som har fryktet at det er et lettere spill med en lysere tone vi har i vente må tro om igjen.

Dette ifølge skuespiller Kevin Conroy som gir liv til den flaggermuskledde hevneren i spillene.

Under tegneseriemessen Chicago Comics & Entertainment Expo nylig, stilte Conroy opp på en paneldebatt der han ble spurt om hvordan oppfølgerjobbingen går.

- Det blir virkelig, virkelig mørkt og involverer mange skurker, skriver IGN.

Han røpet dessuten det som bare har vært rykter foreløpig; at Two-Face blir et av tilskuddene til rollegalleriet i oppfølgeren.

Ytterligere opplysninger har lekket ut de siste dagene som bekrefter at Mr Freeze og Talia al Ghul også er med i rollegalleriet til «Batman: Arkham Asylum 2». Leagueofcomics.com har snust opp disse opplysningene som ble bekreftet av skuespillerne Maurice LaMarche og Stana Katic. Talia al Ghul er datteren til rollefiguren til Liam Neeson i «Batman Begins»-filmen.

Les også: Blir Robin med i Batman-oppfølger?

Rocksteady ble kjøpt opp av Warner etter det første spillet. Utvikleren annonserte en oppfølger under Spike TVs Video Game Awards, og selv om den første fristetraileren inneholdt budskapet om en lansering i 2010, mangler det foreløpig nyheter om slippdato.

Se den første traileren som ble sluppet i forbindelse med annonseringen av oppfølgeren:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3