Blir «Watch Dogs» Ubisofts lyspunkt etter et mørkt år?

Storspillet setter allerede rekorder, hevder utgiveren.

16. mai 2014 10:08

(PressFire.no): I går kveld presenterte den franske spillutgiveren Ubisoft sine tall for forrige finansår, og til tross for noen merkbare storselgere var totalresultatene ikke de aller beste.

Håper «Watch Dogs»

skal bli redningen

En av de mest merkbare grunnene til nedgangen, er utsettelsen av «Watch Dogs». Spillet skulle opprinnelig lanseres i november i fjor, men slippes i stedet om få uker.

Det er ingen tvil om at mye hviler på «Watch Dogs» skuldre, og Ubisoft melder at spillet er det mest forhåndsbestilte av alle titlene til den nye generasjonen konsoller, og de forventer at det vil bli tidenes mest suksessfulle lansering av en ny IP.

«Watch Dogs» ser absolutt veldig lovende ut. Vi har nylig sett nærmere på det, samt snakket med regissøren.

Stortitler på rad og rekke

Ubisoft har store forventninger til andre lanseringer: «Assassin's Creed: Unity», som kommer til høsten, bilspillet «The Crew», nyannonserte «Far Cry 4» samt «Just Dance».

Selskapets sjef Yves Guillemot forteller at «Far Cry 3», sluppet i 2012, nå har solgt totalt ni millioner eksemplarer. Det lover godt for oppfølgeren.

Fjorårets «Assassin's Creed IV: Black Flag» har hittil solgt 11 millioner eksemplarer, så det er tydeligvis fortsatt liv i denne serien.

«Unity» kommer imidlertid kun til nye konsoller og PC. Det har tidligere gått rykter om at de eldre konsollene vil få et separat «Assassin's Creed»-spill til høsten, men det er fortsatt ikke bekreftet.

Årets «Assassin's Creed: Unity» utvikles av intet mindre enn hele ti studioer, og det loves nydelig nestegererasjons grafikk og spennende setting under den franske revolsjonen.

Det er også nå avklart at ambisiøse «The Division» ikke kommer før et godt stykke uti 2015, så det spillet kommer ikke med i beregningen.

Det blir selvsagt spennende å se om Ubisoft har flere andre overraskelser på lager under E3, deres pressekonferanse går av stabelen midnatt 9. juni.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3