Det nærmeste vi kommer bilspillenes «World of Warcraft»?

«The Crew» bekreftet for høstlansering.

9. april 2014 11:25

(PressFire.no): Ubisoft annonserte «The Crew» på E3 i fjor, sammen med andre ambisiøse prosjekter til nye konsoller som «The Division».

Spillet hadde aldri en bekreftet lanseringsdato, men Ubisoft meldte likevel i fjor høst at prosjektet ble forsinket – samtidig som de kunngjorde den store utsettelsen av «Watch Dogs».

Kommer til skolestart

Nå blir spillet endelig vist frem på nytt, og bekreftes til høsten 2014.

Det er et lovende og interessant prosjekt. «The Crew» foregår i veldig åpne miljøer over store deler av USA, der både storbyer og landlige områder blir representert.

Det fremstår som en slags blanding av «Test Drive Unlimited»-spillene og «Driver: San Francisco», med rollespillelementer der du kan oppgradere bilene dine med nye deler og tilpasse dem. I tillegg har det inspirasjon fra massive onlinespill, da det sosiale samarbeidsaspektet er veldig viktig.

Tilkoblet og åpent

Nå vet vi altså at det kommer i år, at det slippes til PC, Xbox One og PlayStation 4, og at det vil kjøre i 1080p-oppløsning med 30 fps på begge konsollene.

Det ble også bekreftet at spillet vil støtte mikrotransaksjoner, men at alt innhold vil kunne låses opp gjennom vanlig spilling også.

«The Crew» kan teoretisk være nødt til å konkurrere mot et annet sandkasseorientert bilspill, nemlig «Forza Horizon 2» – hvis det faktisk blir bekreftet og kommer i år. Uansett ser vi frem til å se nærmere på hva det er godt for.

Her er den ferskeste traileren for spillet:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3