Sørstatene neste stopp for «Forza»-serien?

Lekkede konseptbilder kan stamme fra oppfølger.

13. mars 2014 11:05

(PressFire.no): Mer og mer tyder på at et nytt «Forza Horizon»-spill er på vei.

For et par måneder siden kom det en storlekkasje som omhandlet kommende Xbox One-spill, der et nytt «Forza Horizon»-spill ble beskrevet.

Lekkasjen hevdet at spillet får en lekker, åpen verden i 1080p-oppløsning, avanserte værsystemer og flere sosiale elementer. Lanseringen skjer i år, ble det påstått.

Med banjo-soundtrack?

Nå kommer det nye lekkasjer om spillet, og disse hinter om hvilket område av verden vi kan få besøke. Den mulige tittelen for nye «Forza» forteller egentlig det meste: «Deep South».

Mye tyder på at spillet altså vil finne sted i sørstatene i USA.

De to konseptbildene som ble gravd frem av IGN viser også biler som kjører i sumpete, fuktige omgivelser. Det er imidlertid kun snakk om konsepttegninger, funnet på den personlige nettsiden til en tegner som jobber hos et indisk produksjonsstudio.

Det samme studioet har tidligere bidratt til «Forza Horizon» og «Forza Motorsport 4»De relevante bildene har nå blitt fjernet fra nettet.

Etterlengtet oppfølger

Det første «Forza Horizon»-spillet kom eksklusivt til Xbox 360 i 2012, og kombinerte den realistiske fysikken og simulasjonen til bilene fra «Forza Motorsport»-serien sammen med en sandkassebasert spillbarhet.

Resultatet var glimrende.

Det første «Forza Horizon» fant sted i Colorado, og lot oss kjøre mellom fjell, åpne sletter, motorveier, landsbyer og tettere urbane miljøer. Å plassere et nytt spill i sørstatene høres jo ut som en fin videreføring. «Forza Deep South» er altså på ingen måte offisielt bekreftet, og forblir en spekulasjon inntil videre.

Det var britiske Playground Games som lagde «Horizon». Dette er et relativt ferskt studio bestående av bilspillveteraner med titler som «Project Gotham Racing», «GRiD», «Burnout» og «Split/Second» på cv-en.

Alle bilder: Sumeet Surve/Dhurva Interactive.

Denne traileren er fra det første «Forza Horizon»

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3