– Mye mer flerspillerinnhold gir lengre levetid

«Far Cry 4» blir del av en ny Ubisoft-strategi.

19. mai 2014 10:40

(PressFire.no): Oppfølgeren til «Far Cry 3» ble bekreftet i forrige uke, og som vi allerede hadde fått et forvarsel om flyttes handlingen til områdene rundt Himalaya.

«Far Cry 4» blir ferdig allerede til høsten og skal ha en stor, åpen og potensielt farlig slagmark å lokke med – der vi i historiedelen skal bryne oss mot en selvoppnevnt konge.

Ny strategi

Ubisoft kommer til å fortelle mer om «Far Cry 4» under E3-spillmessen som starter om tre uker.

Gamespot har imidlertid fått tak i flere opplysninger enn det som var med i den første pressemeldingen. Det hintes om større og mer omfattende flerspillermuligheter enn i «Far Cry 3». Treeren hadde en samarbeidsfokusert del for fire spillere.

Hva vi kan forvente til oppfølgeren, er foreløpig ikke kjent.

Yves Guillemot, direktør i Ubisoft, har nevnt overfor selskapets investorer at «Far Cry 4» får «mye mer multiplayerinnhold.»

 Vi jobber mot å lansere titler som blir spilt over en lengre periode. Det tillater oss å skape flere utvidelser og gjenstander solgt til disse spillene, sier Guillemot om retningen de ønsker å ta.

Mer innhold

Alain Martinez i Ubisoft forsterker denne strategien og peker på at andre, ikke navngitte selskap i bransjen allerede lykkes med lignende.

Vi sikter mot å lage spill som utvides over lengre perioder – vi ønsker ikke bare å selge flere eksemplarer, men også selge mer innhold og gjenstander [til disse spillene], fortalte Alain Martinez i Ubisoft ifølge Gamespot.

Ubisofts E3-pressekonferanse er midnatt, natt til 10. juni. «Far Cry 4» har allerede fått lanseringsdatoen 20. november og kommer ut til to generasjoner PlayStation og Xbox, samt pc.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3