Hvordan ser «Grand Theft Auto V» ut på pc og nye konsoller?

Se forskjellene.

13. juni 2014 13:36

(PressFire.no): Det har ikke bare vært helt ferske spill fra E3-spillmessa i Los Angeles denne uka som har fått opp pulsen hos spillinteresserte.

Fjorårets «Grand Theft Auto V» kommer til de nye konsollene, PlayStation 4 og Xbox One. Pluss pc!

Alt snakket, rykter og sladder har florert i månedsvis. Under Sonys E3-pressekonferanse natt til tirsdag, ble det endelig bekreftet.


PS3 mot PS4

Nå har det dukket opp flere videoer der vi selv får sjansen til å studere forskjellene på spillet – fra forrige til den nye konsollgenerasjonen.

Filmen ser du nederst i denne saken.

Klippet viser PS4-traileren, sammenlignet med tilsvarende scener hentet fra PlayStation 3.

Eventyret kan fortsette

Sony viste oss tidligere denne uka hvordan rekordspillet tar seg ut på PlayStation 4. Samtidig bekreftet Rockstar at de også vil gi ut spillet til pc og Xbox One.

– «Grand Theft Auto V» vil dra full nytte av kraften fra PlayStation 4, Xbox One og pc – med grafiske og tekniske forbedringer over det hele, for å gi et nytt detaljnivå, forklarte Rockstar selv på sine hjemmesider.

«GTA V» har solgt i overkant av 30 millioner så langt, og har allerede knust flere verdensrekorder. Første salgsdag omsatte det for 4,6 milliarder kroner.

En kjekk funksjon som blir bakt inn i PS4-, Xbox One- og pc-versjonene, er at du kan overføre figuren og progresjonen fra lagringsfila. Så har du allerede slått i hjel mange timer på enten PS3 eller Xbox 360, skal det ifølge Rockstar gå an å fortsette på en ny plattform.

Lanseringen av nye «Grand Theft Auto V» skjer til høsten en gang. 

Foto/video: ImperfectPlayers på YouTube. (Du finner en annen sammenligningsfilm her).

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3