Hemmelig PlayStation 3-annonsering 12. desember!

Kan det være «Uncharted 3»?

20. november 2010 15:35

I forbindelse med Spike TV sine kåringer av årets beste spill, har det nå kommet frem at Sony har tenkt å bruke anledningen til å annonsere et nytt spill.

Det er spillnettstedet Joystiq som har fått informasjonen om at de må sette av datoen 12. desember, som er dagen etter Spike Video Game Awards, for et eget arrangement i Los Angeles hvor Sony skal annonsere et PS3-eksklusivt spill. 

Ingen hint eller ytterligere informasjon om hvilken tittel det kan være snakk om er enda avslørt, men det er ikke umulig at det er Naughty Dogs «Uncharted 3» som nå endelig blir annonsert.

Les også: Intervju med nordmannen bak supergrafikken i «Uncharted 2».


Les også: Vår anmeldelse av «Uncharted 2».

Det er ett år siden «Uncharted 2: Among Thieves» kom ut. Derfor virker årets VGA-arrangement som den naturlige arenaen for å annonsere oppfølgeren til spillet som stakk av med en rekke priser i fjor. Praktisk er det også, siden Naughty Dogs hovedkvarter ligger i Los Angeles.

Vi minner også om at «Uncharted 2» først ble avslørt via en trailer under Spike TVs Video Game Awards den 14. desember 2008.

Det er forventet at flere spill blir avslørt under årets Video Game Awards, blant annet BioWares nye, som vi skrev om tidligere i uken. Dette skal være snakk om et online-fiksert Mass Effect - og en avlegger fra de to første spillene i serien, som også tar mål av seg å konkurrere om onlinespillene Call of Duty-fans, mener en kilde som Kotaku snakket med like før helgen.

Også det nye og ambisiøse spillet til Oscar-vinneren Guillermo del Toro er nære en avsløring, og skal visstnok bli avslørt under prisutdelingsshowet, i tillegg til at vi får servert en ny trailer fra «Batman: Arkham City», spillet som ble annonsert på VGA-showet i fjor.

Her er den aller første traileren som ble vist fra «Uncharted 2: Among Thieves»:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3