Har du appetitt på mer «Dead Rising»?

- Klar for det neste eventyret.

8. desember 2011 12:50

(PressFire.no): Noen ganger kan det være deilig med en liten munnfull før hovedretten, for å skjerpe ganen og få magen til å brumme glad og fornøyd. Capcom serverte en slik før «Dead Rising 2», gjennom «Dead Rising: Case Zero».

Etter lanseringen av hovedspillet i fjor på disse tider, kom enda en slik nedlastbar tittel ut via Xbox LIVE Marketplace.

«Dead Rising: Case West» introduserte hovedpersonen fra det første spillet i zombie-serien, Frank West, som da slo seg sammen med den nye helten, Chuck Greene.

- Har pakket kamera og balltre

For noen uker siden ga utgiveren ut det vår anmelder nylig omtalte som en remiks av «Dead Rising 2», kalt «Dead Rising 2: Off the Record».

Capcom har ikke tenkt å la oss hvile særlig lenge, og står tydeligvis klar med mer. På spillets Facebook-side har fotojournalisten Frank West for kort tid siden lagt igjen følgende beskjed:

- Jeg holder på å pakke for mitt neste eventyr: kamera, notatblokk, balltre. Hva annet trenger man egentlig for et avbrekk i paradis? - Frank.  

Nytt nedlastbart - eller «Dead Rising 3»?

Slike ledetråder bare dager før den årlige Video Game Awards, som går av stabelen i Los Angeles denne helga, kan bety at det vil dukke opp en annonsering av noe nytt til serien.

«Dead Rising 3», kanskje, eller er det planer om å fortsette å lage småbiter av nedlastbar karakter – slik som Capcom ga ut til Xbox LIVE Marketplace gjennom «Case Zero» og «Case West»?

Folka bak «Gears of War»-serien, Epic Games, har allerede meldt sin ankomst til VGAs i år. Det samme gjelder BioWare, som det ryktes har noe med et nytt «Command & Conquer» å gjøre.

Dessuten har det blitt fristet og kilt med et mørkt, postapokalyptisk spill til PS3, som sannsynligvis også vil avduket under showet.

Det kommer i tillegg mer «Alan Wake», har finske Remedy for lengst avslørt. OgTony Hawk har twitret at han vil rulle inn på scenen i L.A. for å annonsere et nytt spill. Det begynner å ligne på et fullpakket VGA-program, dette.

VGA-showet starter klokken 02:00 natt til søndag norsk tid. PressFire kommer selvsagt med nyheter og annonseringene fra prisutdelingen. 

Trailer fra nylig lanserte «Dead Rising 2: Off the Record», som er ute til pc, PS3 og Xbox 360:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3