Hvilket spill er dette?

Mystisk PS3-trailer avslører «The Last of Us».

5. desember 2011 07:59

(PressFire.no): I forbindelse med neste helgs Video Game Awards i Los Angeles har det blitt fristet med avdukingen av flere nye spilltitler – blant dem et eksklusivt spill til PlayStation 3 og et nytt spill fra BioWare.

Nå viser det seg at det nye spillet til PlayStation 3 sannsynligvis får navnet «The Last of Us». Det kommer frem av en fersk teaser-trailer. Se den i bunnen av artikkelen.

I traileren snakker fortellerstemmen om forsvunnet hverdagsidyll over bilder av opprør og krigslignende situasjoner. Det får oss til å tenke at spillet vil ha handling med en postapokalyptisk stemning.

Spike TVs Geoff Keighley avslørte på twitter at dette er den mystiske PS3-tittelen som det har vært snakket om i noen dager.

På nettsiden Lastofus.com ligger det ytterligere en trailer, som visstnok stammer fra naturprogramserien «Planet Earth» fra BBC. I denne traileren vises en maur, som blir drept av en slags sopp som vokser ut av hodet.

VGA-utdelingen foregår lørdag 10. desember på Spike TV, en dato som også figurerer på nettsiden Lastofus.com.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3