Folka bak «Gears of War» skal snart avsløre sitt neste

- En frisk og helt ny opplevelse, sier Cliff Bleszinski.

6. desember 2011 09:40

(PressFire.no): I forbindelse med Spike TVs Video Game Awards, vet vi allerede at det vil dukke opp nyheter om et nytt «Alan Wake»-spill, BioWare har fristet fælt den siste tiden – og en fersk, liten filmsnutt setter tonen for det som sannsynligvis dreier seg om et PS3-spill med riktig så postapokalyptisk stemning, kalt «The Last of Us».

VGAs er tradisjonelt åstedet for flere slike store avdukninger, der de første trailerne også får sin debut.

Og på scenen i Los Angeles har også Epic Games’ Cliff Bleszinski meldt sin ankomst.

- 2011 markerer Epics 20-årsjubileum som spillstudio, og mens vi den siste tiden har vært fokuserte på å støtte utgivelsene av «Gears of War» og «Infinity Blade», har vi nå noe helt nytt på gang.

- Det er en frisk og helt ny opplevelse, sier Cliff Bleszinski i denne korte fristevideoen til Spike.

Han sier videre at spillet er under utvikling i studioet, og hovedkvarteret til Epic, i North Carolina. Bleszinski sier selvsagt ikke noe om hvilke plattformer spillet lages til, eller når det er planlagt lansert.

I år har Epic gitt ut «Gears of War 3» til Xbox 360, «Infininty Blade II» til iOS og «Bulletstorm», utviklet av People Can Fly.

Mer informasjon om dette nye, blir altså servert under VGAs førstkommende helg (showet starter klokken 02:00 norsk tid, natt til søndag).

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3