Er du klar for mer «Trials HD»?

40 nye baner til det krevende motorsykkelspillet ligger klar.

1. desember 2010 14:29

De finske utviklerne i RedLynx har sendt ut en pressemelding der de gjør oppmerksom på at den andre store utvidelsen til «Trials HD» nå er tilgjengelig for nedlasting via Xbox LIVE Marketplace. Like før jul i fjor ble den første sluppet, kalt Big Pack.

Denne nye – som har fått navnet Big Thrills – inneholder enda flere baner, men koster det samme. Nemlig 400 Microsoft-poeng (33 kroner).

- Våre fans har mast etter mer «Trials HD». Vi er stolte over å kunne servere Big Thrills akkurat i tide til juleferien, sier Tero Virtala hos RedLynx i pressemeldingen.

Les også: Vår anmeldelse av «Trials HD».


Les også: Vår anmeldelse av «Trials HD: Big Pack»


Les også: Intervju med «Trials HD»-utvikleren.

Omtrent 40% av alle som handlet «Trials HD», et av spillene som ble plukket ut i Summer of Arcade-kampanjen til Microsoft i 2009, kjøpte den første utvidelsen før jul i fjor, opplyser utvikleren.

- Det demonstrerer for alvor hvor oppslukende spillet er, og hvor dedikerte fansen er, sier RedLynx-sjefen.

- Den første utvidelsen inneholdt 25 baner, mens denne har 40 til samme pris. Vi er glade for at vi fant en måte å gi mer denne gang, heter det videre i pressemeldingen.

Av disse 40 banene er ti brukerskapte. RedLynx inviterte nemlig Trials-fans til å lage forslag som senere ble målt, veid og vurdert av utviklerne. Over tre tusen innsendte bidrag fikk man inn etter at denne konkurransen ble rullet i gang.

- Kvaliteten på noen av disse banene er helt på nivå med vårt eget arbeid. Vi er veldig imponert, og vi er sikre på at alle som spiller disse vil bli forbløffet også, sier Antti IIvessuo.

NB! Det er også inkludert tre nye achievements i Big Thrills-pakken, som til sammen kan gi deg 50 nye Gamerscore-poeng.

«Trials HD-utvidelsen kalt Big Thrills havner på LIVE Marketplace (Xbox 360) i dag, og koster 400 Microsoft-poeng (som tilsvarer 33 kroner).


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3