«Battlefield»-banden frister med flere E3-overraskelser

«Mirror’s Edge 2»? «Star Wars»?

5. juni 2013 11:23

(PressFire.no): Svenske DICE har allerede avslørt planene sine for «Battlefield 4». Skytespillet, som kommer i oktober, får ny grafikk og har større fokus på historien, fortalte Patrick Söderlund til PressFire like etter den første visningen på GDC i San Francisco.

Men det er trolig ikke det eneste spillet vi får høre mer om på E3-messen, som starter neste uke.

Flere overraskelser?

Karl-Magnus Troedsson, studiosjef i DICE, ber folk følge med i en videobeskjed sluppet i dag:

-  E3 er mindre enn en uke unna, og vi jobber hardt med alle spillene vi skal vise dere.

Utviklerne våre jobber selvsagt flittig med «Battlefield 4», men vi har også et par overraskelser i ermet, sier Troedsson lurt.

«»

Gir ikke opp Mirror's Edge

Electronic Arts' pressekonferanse skjer etter Microsoft og Ubisoft i år. Du kan følge denne seansen blant annet på PressFire.

EA starter sin brief ved midnatt, natt til tirsdag 11. juni.

Det vil ikke komme som et sjokk om en av overraskelsene Karl-Magnus Troedsson frister med er «Mirror’s Edge 2».

Det har dukket opp flere spor av en slik oppfølger de siste ukene. EA har selv hatt en oppføring til et slikt spill på sine egne nettsider.

«Mirror’s Edge» kom i 2008, til PS3 og Xbox 360, og ble en fan- og kritikerfavoritt. Salgstallene stod ikke helt i stil – men DICE har flere ganger understreket at de ikke har gitt opp serien.

Ben Cousins, som tidligere jobbet med «Battlefield»-serien, røpet i fjor at «Mirror’s Edge 2» er på vei.

- Det er allment kjent blant utviklerne i Stockholm at «Mirror’s Edge 2» er under utvikling hos DICE, skrev han på Twitter ifølge Eurogamer.

EA Göteborg, som bruker DICE sin Frostbite 3-teknologi, har allerede avslørt at de jobber med det nye «Need for Speed». Dessuten skal EA-studioer, blant dem DICE i Stockholm og deres nye L.A.-kontor, lage «Star Wars»-eventyr.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3