Nye spor av «Mirror’s Edge 2»

Oppfølgerryktene nekter å forsvinne.

24. mai 2013 09:46

(PressFire.no): DICE og EA har aldri lagt skjul på at de er stolte over «Mirror’s Edge», parkourspillet med kureren Faith i hovedrollen.

Spillet kom til PS3 og Xbox 360 i 2008. Det solgte ikke svimlende mye, men har en stjerne i boka hos mange.

Nå har tyske Amazon ført opp «Mirror’s Edge 2» på sine produktsider. Det er usikkert hvor de har fått denne informasjonen fra.

At det er grunn til å ta disse opplysningene med en klype salt, understrekes med at de oppgir Xbox 360 – og ikke den nye, Xbox One – som plattform. (Prisen er dessuten satt til 99,99 dollar).

For drøyt to år siden, avslørte DICE at de hadde en «Mirror’s Edge 2»-prototyp på gang. Det sa EAs visepresident Patrick Söderlund i et intervju.

Men spillet ble den gang satt på vent, og utviklerne flyttet over til andre prosjekter. Trolig «Battlefield 3».

Ben Cousins, tidligere sjefsprodusent for «Battlefield»-spillene, var ute på Twitter i november i fjor og bekreftet at «Mirror’s Edge 2» nærmer seg. Han røpet den gang:

- Det er allment kjent blant utviklerne i Stockholm at «Mirror’s Edge 2» er under utvikling hos DICE, skrev han ifølge Eurogamer.

Her kan du se trailer fra «Mirror's Edge», som kom til PlayStation 3 og Xbox 360 i 2008 - året etter til pc: 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3