«Battlefield 4» er offisielt

Og det blir spillbart allerede neste høst.

17. juli 2012 16:47

(PressFire.no): I går skrev vi om en glipp i Origin-nettbutikken som peket til et nytt «Battlefield»-spill.

En utilsiktet annonse for «Medal of Honor: Warfighter» meldte at man fikk betatilgang til «Battlefield 4» ved forhåndsbestilling. Utgiver EA forble likevel tyste.

I dag fikk pipa en annen lyd, idet EA lanserte en ny flerspillertrailer for «Medal of Honor: Warfighter» (se øverst), som enkelt og greit bekreftet samme informasjon, ifølge Eurogamer.

Samtidig understreket EAs britiske markedssjef i dag den samme informasjonen på Twitter.

Beta neste år

Betaperioden finner sted neste høst en gang, noe som peke mot at fullversjonen slippes helt på tampen av 2013 eller i starten av 2014 engang.

«Warfighter» utgis den 23 oktober, og er også et skytespill, men EA-sjefen Frank Gibeau har uttalt at de to spillene skal være vidt forskjellige. Det skriver VG247.

«Battlefield 4» er enda ikke annonsert som sådan, og ingen informasjon foreligger om spillet. Man må likevel kunne anta at det er skaperne i Stockholm, EA DICE, som tar seg av utviklingen.

Rykter vil også ha det til at svenskene jobber på spreng med et nytt  «Battlefield: Bad Company», uten at det er offisielt bekreftet.

Livsløpet til «Battlefield 3» er likevel langt fra over. Snart kommer en ny klanmodus, i tillegg til flere utvidelsespakker.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3