Tar du «Battlefield 3» på alvor?

Da er den nye modusen sannsynligvis for deg.

6. juli 2012 09:58

(PressFire.no): «Battlefield 3» kan være mange forskjellige spill, alt etter hvordan du spiller og hvem du gjør det med. Noen liker å leke villbass blant fremmede, andre planlegger organiserte kamper sammen med trofaste våpendragere.

Det er den siste kategorien svenske DICE nå henvender seg til med modusen «Matches». Dette verktøyet skal rett og slett gjøre det enklere å arrangere akkurat de kampene man vil.

Perfeksjonér klankampene

Om du leier en dedikert server gjennom tjenesten Battlelog, skal «Matches» la deg justere tidspunkt, regler og deltakere på forhånd, så klankampene blir så finjusterte som mulig, ifølge hjemmesiden.

Verktøyskassa skal gi serveransvarlige svært omfattende valg, helt ned til hvorvidt helse gjenopprettes automatisk eller hvilke våpen man får bruke.

Modusen skal også åpne for at man spiller oppvarmingsrunder før det braker løs på alvor, hvor utfallet ikke påvirker det endelige resultatet.

De mest hardbarka spillerne har altså fått et nytt verktøy på lommekniven. Og i motsetning til premiumabonnementet, er dette gratis.

Ivrig år for skytespillet

«Matches» kommer til både pc, Xbox 360 og PlayStation 3, og har foreløpig ikke fått en utgivelsesdato. Tjenesten føyer seg inn i en lang rekke av oppdateringer til det populære skytespillet det siste året. 

I mars kom det for eksempel en ordentlig omfattende oppdatering som skrudde igjen muttere i blant annet bevegeligheten og hvordan dekningsild fungerer.

Samtidig er det minst tre utvidelsespakker på vei til storspillet, som fortsatt ligger an til å ha mange gode år på markedet. Uten at de svenske utviklerne hviler på laurbærene av den grunn.

De har blant annet stiftet et studio i Gøteborg, som visstnok jobber med noe helt nytt.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3