Kan ha avslørt «Battlefield 4» ved uhell

Annonse lokket med betanøkkel til det uannonserte storspillet.

16. juli 2012 12:52

(PressFire.no): Det overrasker nok ikke så veldig mange om det kommer en oppfølger til «Battlefield 3», etter skytespillets massive suksess.

Spillselskaper liker å holde kortene tett inntil kroppen, og EA skulle nok ønske at spillet ikke ble røpet ved uhell. Uten at det ser ut til å ha hjulpet.

I helgen plukket Digital Spy opp en annonse i nettbutikken Origin, som meldte om at alle som forhåndbestilte «Medal of Honor: Warfighter» kom til å få en betanøkkel til «Battlefield 4».

Mye på gang

Kampanjen ville vært en naturlig videreføring for EA, som også tilbød betanøkler til «Battlefield 3» for de som kjøpte «Medal of Honor» for to år siden.

De har likevel trukket annonsen.

Det er fortsatt bare ni måneder siden det forrige spillet i serien ble sluppet, og det er grunn til å tro at det fortsatt er en god ventetid frem til oppfølgeren.

Samtidig har det gått rykter om at et nytt spill i «Battlefield: Bad Company 2»-serien er på trappene. Der er det to år siden sist. 

Får vi et nytt «Battlefield»-spill allerede neste år? Svenske DICE har i hvert fall økt kapasitet nå, etter at de også åpnet et studio i Gøteborg

«Warfighter» utgis 26. oktober, og inneholder blant annet norske spesialsoldater

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3