– «Batman: Arkham Asylum» og «Arkham City» kommer til PS4 og Xbox One

23. mars 2015 13:06

(PressFire.no): Vi vet at de nye konsollene om noen måneder blir velsignet av flaggermannen selv, for i juni kommer det tredje «Batman»-spillet fra Rocksteady.

Spillet skulle etter den opprinnelige planen ha kommet til de nye konsollene høsten 2014, men ble utsatt til 2. juni 2015 i stedet.

Oppdatering: Etter publisering har det kommet pressemelding som forteller at «Batman: Arkham Knight» blir utsatt til 23. juni.

«Komplett» serie på de nye?

Men det blir ikke det eneste «Batman»-spillet til de nye konsollene i år, hvis vi skal tro den italienske armen til IGN.

De skriver nemlig nå at de to forløperne, «Arkham Asylum» (2009) og «Arkham City» (2011), også blir gitt ut i oppussede utgaver for de nye konsollene.

Begge spillene har vært store suksesser og høstet lovord hos både anmelderne og hos spillerne. PressFire har trillet terningkast seks til både «Arkham Asylum» og til «Arkham City».

«Origins» ikke nevnt

«Stebarnet» «Batman: Arkham Origins», som ikke ble utviklet av Rocksteady eller ble like godt mottatt, blir ikke nevnt.

Den italienske nettsiden er sparsommelig på detaljene, men hevder å ha pålitelige kilder - som riktignok er anonyme.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3