Ambisiøse «Project CARS» er utsatt

Vil unngå kolonnekjøring.

20. oktober 2014 10:37

(PressFire.no): I dragsuget av «Forza Horizon 2», «Mario Kart 8», «Driveclub» og «The Crew», skulle det mer simulatororienterte «Project CARS» runde av et av de travleste bilspillårene på lenge.

Slik blir det likevel ikke. Utviklerne har avslørt at de flytter «Project CARS» fra november til mars neste år.

Travel bilhøst

I pressemeldingen er det gjort et poeng av å få liten luke til de andre bilspillrivalene denne senhøsten. Utgiver Bandai Namco forteller at de heller vil gi spillskaperne i Slightly Mad Studios mer tid til å utvide spillet ytterligere, og polere.

Selv om det har vært en vanskelig avgjørelse å ta, gir datoendringen spillet vårt den største sjansen til å lykkes og bli synlig – og vi får sjansen til å polere spillet ytterligere for å nå den høye standarden både vi og vårt fellesskap forlanger og forventer, sier sjefen i Slightly Mad Studios, Ian Bell.

Vi gleder oss til å la dere alle få se hva vi har jobbet med om bare noen få måneder.

Omreisende bilsirkus

«Project CARS» har en spesiell forhistorie. De startet tidlig en kronerulleaksjon der medlemmer både bidro økonomisk og gjennom å lage innhold til spillet.

Slightly Mad Studios har tidligere hevdet de har den mest omfattende lista over steder du kan kjøre, av noe bilspill utgitt «den senere tid».

Ingen tradisjonell utgiver var koblet på utviklingen i startfasen, men da spillet nærmet seg mållinja ble det klart at Bandai Namco skal hjelpe med distribueringen.

Spillet kommer til PlayStation 4, Xbox One og pc (Windows) 20. mars. Utviklerne har tidligere også forpliktet seg til å gi ut spillet til Wii U, Linux og Steam OS. Dato for de tre sistnevnte utgavene er foreløpig ikke bekreftet.

NB! Traileren du kan se i videovinduet, ble sluppet i forbindelse med GamesCom i august.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3