På denne bilferien får du oppleve hele USA fra sofaen

Slik blir «The Crew».

19. juni 2014 10:49

(PressFire.no): Det var et av de mest ambisiøse spillene vi fikk se fra den samme arenaen i fjor sommer.

Under årets E3-spillmesse i Los Angeles hadde «The Crew»-gjengen igjen tatt turen, og nå begynner virkelig det åpne bilspillet å ta form.

Konseptet er at du kan kjøre overalt, gjennom «hele USA».

 Det er digert! Det er spillversjonen av USA, men åpenbart er det plenty vi må kutte bort av spillårsaker.

– Men vi vil beholde alt som folk elsker og kjenner som USA, forteller sjefsdesigneren bak «The Crew», Andrew Wilson, til PressFire.

Noe av det som gjør dette spillet ekstra ambisiøst og helt sikkert mer utfordrende å lage, er muligheten til å koble seg til venner online.

Ser du kjentfolk som holder til i den støvete ørkenen utenfor Vegas, eller kompiser som gjerne vil starte gateløp i New York City? Koble deg til for å ta utfordringene på strak arm.

– Det forstørrer alt! Det enkle alternativet ville vært å gjøre spillet til en soloopplevelse, med en linær historiedel. Men vi hadde ikke lyst til å gjøre det. Vi ønsker at folk skal spille sammen, sier Wilson under årets E3.

Spillet lanseres ikke før 11. november, til de nye konsollene Xbox One og PlayStation 4, i tillegg til pc. Allerede 23. juli skal imidlertid Ubisoft fyre opp en betatest for de som er interesserte i en tjuvstart.

Se hele intervjuet med sjefsdesigner bak «The Crew», Andrew Wilson i videovinduet. 

Reporter: Mikael Harstad Groven. Foto/redigering: Torbjørn Brænde Kvenseth.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3