Rørleggere og Ubisoft-kaniner slås sammen, ifølge rykter

«Super Mario» og «Rabbids» blir crossover-rollespill til Switch-lanseringen?

21. november 2016 13:20

(PressFire.no): Av alle Nintendo-ryktene den siste tida (og det har vært veldig mange), så er dette den snåleste.

Ifølge LetsPlayVideoGames.com, som i det siste har øst fra seg med info fra sine kilder, skal det til lanseringen komme et samarbeidsprosjekt mellom Nintendo og Ubisoft – et rollespill som blander «Super Mario» med kaninene i «Rabbids»-serien.

Det hele skal være utviklet av Ubisoft, dog under Nintendos falkeblikk.

Mario er ingen fremmedkar for RPG-sjangeren, og er med i to fullblods serier selv («Paper Mario» og «Mario & Luigi»), i tillegg til Super Nintendo-spillet «Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars» som ble utviklet av Square.

Det nye spillet skal hete «Mario RPG: Invasion of the Rabbids», og en kan jo prøve å tenke seg til hva i all verden det ble inntatt på møtet hvor akkurat denne crossoveren ble bestemt.

Ubisofts kaniner gjorde sitt inntog på Wii i 2006 som en slags spinoff av «Rayman»-serien, og fikk etter hvert sitt eget spill i «Rabbids: Go Home». Hypen ble aldri spinnvill for kaninene, som i senere tid ikke har sett mye action.

Rollespillet skal fokusere på Mario-universet, som blir invadert av de gærne skapningene. Evigslemme Bowser skal gjøre flere opptredener – denne gangen i kaninvariant. Det skal, i motsetning til de senere «Paper Mario»-spillene, være flere spillbare figurer i gjengen til Mario, inkludert Yoshi og en snill Rabbid.

Spillet skal ha en quick save-funksjon for å lettere kunne lagre når du er ute og vandrer med hybridkonsollen, og en av spillets gimmicker er at kaninene har «tatt over» konsollen din – og kan hoppe inn i spillet når som helst (hva nå enn det betyr).

Som alltid: Selv om dette er utrolig spesifikt, og backet opp av andre som hadde hørt de samme ryktene før, så ta ting med en klype salt, hva?

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3