Ny runde med Switch-rykter

«Mario», «Splatoon» og «Skyrim» til lansering. «Mario Kart» rett etter.

17. november 2016 13:09
«Super Mario» til Switch.

(PressFire.no): At krana begynner å slå lekk fire måneder før et konsollslipp er ikke akkurat nytt, og når Nintendo tenker å vente helt til midten av januar med å snakke om spillene som kommer til Switch blir det raskt mange rykter.

Nå er det en ny dose med sladder fra diverse nettsider som mener de har info om en rekke spill til hybridkonsollen.

Først er det LetsPlayVideoGames.com som melder at de har flere kilder på at et helt nytt 3D «Super Mario»-spill skal komme. Dette spillet skal følge «Super Mario 64» og «Galaxy»-formelen, ikke «3D World» som kom til Wii U.

Spillet skal ha en tospillermodus der den andre spilleren hjelper til, men er «koblet til» hovedspilleren på en måte som gjør at de to ikke kan løpe langt fra hverandre.

Ryktene om at Switch kommer i to varianter i butikk, der den dyrere pakken kommer med et spill, skal også være sanne. Denne pakken kommer med en ny versjon av onlinespillet «Splatoon», som nå også har en oppdatert én-mot-én-modus.

Spillet får også mer innhold i enkeltspillerdelen, og skal støttes med gratis innhold ut over utgivelsen.

Til slutt skal «Skyrim»-remasteren være klart til lanseringen. Her skal det også legges til støtte for mods, men dette vil ikke være der fra dag én. Mods vil ha samme restriksjoner som på PlayStation 4, i at det kun vil være mulig å bruke eksisterende assets.

Nettsiden består av tidligere Destructoid-ansatte og ledes av Laura Dale, som også skriver for Polygon, Kotaku, Vice og The Guardian.

«Mario Kart» til Switch.
«Mario Kart» til Switch.

De sier også at ryktene rundt «Zelda: Breath of the Wild» sine utviklingsproblemer er sanne, og at det spillet ikke kommer for en del måneder etter Switch-lanseringen. Wii U-versjonen er fortsatt på vei.

Den alltid påstående Emily Rogers, som ofte sitter med innsidekunnskap om Nintendo-prosjekter, mener å vite at også «Mario Kart» til Switch er ferdig utviklet, og vil komme kort tid etter lansering.

Dette er en utgave av «Mario Kart 8» som kom til Wii U, inkludert alt av DLC som kom til det spillet, men Nintendo skal også ha lagt til en rekke nye baner, spillbare figurer og en helt ny battle-modus som tar over for den elendige varianten som var i originalspillet.

«Mario Kart Switch» skal komme innen tre måneder etter lanseringen av konsollen. 

Dette er alt rykter, dog fra pålitelige kilder, så det er alltid lurt å kjøre på med litt salt.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3