Rykter om trøbbel for «Zelda»-utviklingen

Kilder sier spillet kanskje er for ambisiøst. Kommer kanskje ikke før sommeren neste år.

15. november 2016 13:11

(PressFire.no): «The Legend of Zelda: Breath of the Wild» har aldri hatt en håndfast utgivelsesdato (annet enn «2017»), men de fleste har gjettet på at spillet ville være på markedet rundt samme tid som Nintendos neste konsoll, Switch.

Spillet kommer både til Wii U og Switch, og at spillet skulle være en lanseringstittel virket som en åpenbar løsning.

Ambisiøst

Det er den kjente «informanten» Emily Rogers som rapporterer om forsinkelsen med spillet. Hun har flere ganger tidligere røpet ting som skjer innad i Nintendo.

Rogers’ kilder i Nintendo skal ha sagt til henne at lokaliseringen av spillet var mer omfattende enn først antatt, og at det hadde blitt mer arbeid enn noen hadde sett for seg.

- Et veldig ambisiøst spill, kanskje for ambisiøst, skal en av kildene ha sagt.

Lang testing

Med Nintendos velkjente hig etter perfeksjonisme i sine spill tar testingen av spillene deres lang tid. Kanskje så lang tid som fire til seks måneder, ifølge kildene.

Om lokaliseringen ikke er klar før i desember vil dermed spillet neppe nå en lansering i mars sammen med Switch. Rogers spekulerer dermed at spillet ikke er klart før til sommeren 2017.

Hun har forøvrig hørt at spillet skal kjøre en del bedre på Switch kontra Wii U, og at Nintendo har jekket opp vanskelighetsgraden en del siden folk fikk prøve spillet på E3 i år.

«Zelda: Breath of the Wild» har allerede blitt utsatt to ganger tidligere. Spillet skulle egentlig komme i løpet av 2015, før det ble utsatt. Så skulle spillet komme i 2016, men ble utsatt til 2017.

Toppbilde: EternaLegend på DevianArt.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3