«Zelda U» utsatt til neste år

Og kommer også på NX.

27. april 2016 10:12
«Oops»

(PressFire.no): Under framleggingen av årets finansrapport kom det fram at Nintendo har utsatt lanseringen av det nye «Zelda»-spillet til Wii U til 2017.

Samtidig bekreftet de også ryktene om at de holder på å utvikle spillet til deres kommende konsoll, NX. Det ble ikke nevnt hva dette innebærer.

Nintendo bekreftet også at deres neste konsoll heller ikke kommer ut i år – sannsynligvis vil «Zelda» være et lanseringsspill til NX.

Twitter har selskapet sagt at spillet utsettes for «flere kvalitetsforbedringer», og ber om forståelse fra fansen.

En slik strategi har Nintendo benyttet seg av før, da «The Legend of Zelda: Twilight Princess» ble utsatt på GameCube helt frem til lanseringen av Wii – og lansert på begge samtidig.

Under årets E3 vil det kommende spillet i serien være fokuset, men bare Wii U-versjonen. Deres nye spillsatsing, som går under kodenavnet «NX», vil ikke være på messa i det hele tatt.

Dette betyr at Nintendo ikke har noen åpenbare spill i julestria i år, noe som er bortimot uhørt for selskapet. Kun «Paper Mario: Color Splash» har blitt vist av interne Nintendo-spill.

På Wii U-fronten er det eksepsjonelt glissent fremover, med kun «LEGO Star Wars: The Force Awakens» som kommende tredjepartsspill til maskinen som ikke er et indiespill.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3